TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
20. 9. 2013,
11.05

Osveženo pred

2 leti, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

TSmedia zasloni

Petek, 20. 9. 2013, 11.05

2 leti, 5 mesecev

Pet dimenzij povezanosti z dobro zgodbo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Medij Planet Siol.net ustvarja zgodbo na petih medijih, pri tem pa sledi vrednotam, kot so kredibilnost, ažurnost in pozitivna naravnanost.

Združitev blagovnih znamk Siol.net in mobilni planet septembra 2011 je prinesla ne le začetek nastopanja pod enotno blagovno znamko, ampak tudi našo novo preobleko. Kmalu po prenovi je Planet Siol.net prejel mnoge nagrade, ki dokazujejo, da nas tako slovenski uporabniki kot tudi strokovnjaki prepoznavajo kot kakovosten medij.

Na tem mestu in ob kopici nagrad se seveda ne bomo ustavili. Z vsestransko prenovo leta 2011 – z njo smo ustvarili grafično, vsebinsko in tehnično preobleko – in razširitvijo na pet zaslonov je Planet Siol.net postal digitalni medij z največjim dosegom v Sloveniji. Dostopni smo prek petih digitalnih zaslonov – klasičnega spletnega, mobilnega, televizijskega, tabličnega zaslona in zunanjih zaslonov –, s čimer se Planet Siol.net predstavlja kot edini pravi konvergenčni medij v Sloveniji.

Tako si lahko potniki na mestnih avtobusih LPP-ja krajšajo čas z branjem novic na 570 zunanjih zaslonih, čakanje na vlak jim popestri 19 zaslonov v 12 slovenskih krajih, pojavnost pa zagotavljamo tudi na 198 zaslonih v 44 trgovinskih središčih po vsej Sloveniji. Novice o aktualnem dogajanju so vam dostopne tudi v eni izmed največjih parkirnih hiš v središču Ljubljane. Pred kratkim smo omrežje zunanjih zaslonov razširili še na lokacije Pošte Slovenije, kjer lahko obiskovalci novice spremljajo na 239 zaslonih na 156 lokacijah, prav tako lahko po novem kratke novice in informativne vsebine spremljajo na sedmih zaslonih pred bencinskimi servisi Petrol. Omrežje zunanjih zaslonov Planet Siol.net tako zajema že 1.064 zaslonov.

S petimi zasloni želimo svetovno in domače dogajanje približati najširšemu krogu uporabnikov kjerkoli in kadarkoli. Da nam naša naloga dobra uspeva, nam na eni strani dokazujejo nagrade, ki poplačajo naš nenehni trud, zgovorne pa so tudi visoke številke obiskanosti našega spletnega mesta in drugih zaslonov. Medij na spletu mesečno obišče prek 600 tisoč različnih uporabnikov, v trgovinskih središčih ga opazi prek 500 tisoč obiskovalcev, na mestnih avtobusih več kot 280 tisoč.

S pozitivno naravnanostjo, sproščenostjo in širino medija, ki jo zagotavljamo, z dostopnostjo na različnih digitalnih medijih smo in želimo biti medij za vsakogar. Prisotni smo tudi na družabnih omrežjih, kjer nas spremlja prek 65 tisoč uporabnikov. Novinarski kolegi iz posameznih uredništev redno skrbijo za naše profile, kjer našim članom vsak dan ponudimo zanimive, aktualne in ekskluzivne novice.

Jesen prinaša novosti tudi na spletnem mestu Da se razvijamo in ne spimo, smo dokazali tudi pred dnevi, ko smo uvedli nov sklop Popusti. Zavedamo se, da je racionalno nakupovanje danes še toliko bolj v ospredju, zato želimo svojim uporabnikom poleg svetovnih in domačih novic ponuditi tudi preprosto, predvsem pa cenovno ugodno nakupovanje.

Kot bi dejal naš odgovorni urednik Uroš Urbas, smo pospravili sobo. Jesen prinaša osvežitev in posodobitev naslovne strani, kolumne so zdaj še bolj izpostavljene. V naslednjih dneh boste spoznali tudi nekaj novih kolumnistov, ki bodo z vami delili mnenja in komentarje o aktualnih dogodkih.

Optimizirali smo prikazovanje vsebin in dodali možnost pregledovanja člankov po času po celotnem spletnem mestu. O zadnjih in najbolj vročih novicah vas bomo obveščali v rdečem okvirčku pod naslovnico. Na naslovnici bodo vsebine, ki jih priporoča naše uredništvo, še bolj izpostavljene.

Med novostmi, ki se jih boste zagotovo razveselili, bo tudi dnevni e-časopis z izbranimi vsebinami.

Ne spreglejte