Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
1. 7. 2019,
7.01

Osveženo pred

4 leta, 9 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

krčne žile PR članek

Ponedeljek, 1. 7. 2019, 7.01

4 leta, 9 mesecev

Oblecite mini krilo in ponosno pokažite svoje noge

Oglasno sporočilo

Vsaka ženska si želi imeti lepe in gladke noge, kot jih imajo lepotice na rdeči preprogi. Vendar pa so razširjene žile problem, ki pri tem ovira številne pripadnice nežnejšega spola.

Vein Stopper | Foto:

Poleg tega, da niso videti prav nič lepo, so razširjene žile tudi resen zdravstveni problem. Modre in otekle žile spremljajo nelagodje, pekoč občutek in težke ter utrujene noge. Pot do lepih nog ni enostavna, vendar pa obstaja nekaj načinov, ki lahko ugodno vplivajo na razširjene žile.

Kako se zdravijo razširjene žile?

V želji, da bi se rešile razširjenih žil, se ženske običajno zatečejo k nekoristnim alternativnim metodam in domačim receptom. Te metode po navadi vplivajo samo na simptome, ne pa na vzrok bolezni.

Vrsto let so menili, da je najboljša rešitev za razširjene vene operacija, a niso vsi tako pogumni, da bi šli pod nož. Nekateri tudi nimajo dovolj finančnih sredstev za to možnost.

Vein Stopper | Foto: Za tiste s plitkim žepom obstaja neoperativna metoda, krema Vein Stopper. Ta izdelek ima lahko pozitiven učinek na razširjene žile. Krema je izdelana iz rastlinskih izvlečkov in vključuje:

  • aloe vero,
  • šipkovo olje,
  • izvleček lobodike,
  • arganovo olje,
  • izvleček navadne zlate rozge.

Splošno je znano, da se večina teh sestavin uporablja pri negi kože. Njihovo razmerje ustvarja izredno močno formulo. Krema se dnevno nanese na prizadeto področje, izključno na čisto in suho kožo po kopanju. Vmasirajte jo s krožnimi gibi, dokler se krema popolnoma ne vpije v kožo.

Življenje brez razširjenih žil

Na vaših najljubših oblekah v omari se ne bo več nabiral prah. Spet boste lahko pokazali svoje noge, ki jih bo krasila gladka in lepa koža. Tokrat se bodo za njimi obračali zaradi njihove lepote, in ne zaradi razširjenih žil.

Vein Stopper | Foto:

Zato preizkusite kremo Vein Stopper, ki je trenutno na voljo z neverjetnim 50-odstotnim popustom, in ponosno oblecite mini krilo.

Kliknite tukaj in izkoristite to edinstveno priložnost, ki se pojavi enkrat v življenju, vendar pohitite, preden zmanjka zalog.

Naročnik oglasnega sporočila je Net Sales Ltd.

 

Ne spreglejte