Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
16. 2. 2017,
10.27

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Fortrade trgovanje borza BMW

Četrtek, 16. 2. 2017, 10.27

6 let, 6 mesecev

Prevzemite brezplačnih 50 evrov in trgujte s cenami delnic BMW-ja

Oglasno sporočilo

Skupina BMW je avtomobilski gigant iz Münchna, ustanovljen davnega leta 1916. V zadnjih šestih mesecih je cena delnic BMW-ja zrasla za 12,38 odstotka.

Fortrade vsem bralcem Siol.net podarja 50 evrov za trgovanje s cenami delnic BMW-ja (tako imenovani CFD-ji) na svetovni borzi, edini borzi, na kateri lahko trgujete tako takrat, ko cena raste, kot takrat, ko cena pada.

Brezplačnih 50 evrov za trgovanje lahko prevzamete tukaj.

Na povezavi si lahko prebere pravila in pogoje.

Novi modeli BMW na električni pogon

 | Foto:

Segment električnih vozil in konkurenca na trgu postajata vse močnejša, zato BMW pospešeno nadaljuje širjenje svoje ponudbe vozil. Poleg modela i3, ki ga načrtujejo v letu 2018, novi električni modeli vključujejo tudi mini, serijo 3 in X4 SUV. Zahvaljujoči tem modelom podjetje dosega 87-odstotno rast prodaje električnih vozil. Prodaja kompaktnega modela X1 SUV se je povečala za 62 odstotkov.

Brezplačnih 50 EUR za trgovanje lahko prevzamete tukaj.

Na povezavi si lahko prebere pravila in pogoje.

Rolls-Royce in vision next 100

 | Foto:

Dobro prodajo pričakujejo tudi od Rolls-Roycea, ki je prav tako v lasti podjetja iz Bavarske. Podobno kot BMW so predstavili koncept vozila za prihodnost, in sicer vision next 100. Ta model bi moral biti precej velik, tako da bi od zunaj spominjal na jahto, od znotraj pa izžareval luksuz, ki si ga je težko predstavljati.

Brezplačnih 50 evrov za trgovanje lahko prevzamete tukaj.

Na povezavi si lahko prebere pravila in pogoje.

Poslovni rezultati

 | Foto:

Finančno gledano podjetje BMW posluje zelo dobro. Prihodki od prodaje od konca leta 2012, vključno s koncem predhodnega leta, so rasli s povprečno stopnjo 6,2 odstotka. Prodaja raste iz četrtletja v četrtletje tudi letos. Bruto prihodek podjetja ter tudi prihodek pred obdavčitvijo in neto prihodek so vsi nad povprečjem avtoindustrije. Povprečen prihodek delničarjev od ene delnice je več kot 11-odstoten.

Brezplačnih 50 evrov za trgovanje lahko prevzamete tukaj.

Na povezavi si lahko prebere pravila in pogoje.

Fortrade v Veliki Britaniji avtorizira in regulira FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.

Produkti Contracts for Difference (CFD-ji) so produkti s finančnim vzvodom in predstavljajo visoko stopnjo tveganja za vaš kapital, saj se lahko cene hitro obrnejo proti vam. Ti produkti morda niso primerni za vse kliente, zato poskrbite za razumevanje tveganja in poiščite neodvisne nasvete. To gradivo ne predstavlja ponudbe oziroma navajanja k transakcijam v kakšnemkoli finančnem instrumentu. Izgube lahko presežejo vaše vloge, zato ste lahko primorani opraviti dodatna vplačila. Fortrade ne prevzema odgovornosti za kakršnokoli uporabo, ki lahko izhaja iz teh izjav, niti za kakršnekoli nastale posledice. Podan ni noben prikaz oziroma zagotovilo natančnosti ali celovitosti teh informacij. Posledično osebe, ki ukrepajo v skladu z njimi, delujejo izključno na lastno odgovornost.

 

 

Ne spreglejte