Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
21. 9. 2017,
16.09

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Zavarovalnica Triglav

Foto: Pristop

Natisni članek

Jurij Zrnec Zavarovalnica Triglav zavarovanje advertorial

Četrtek, 21. 9. 2017, 16.09

2 meseca, 1 teden

Zrnec je prevzel nove naloge in odgovornosti

Vsebino omogoča Zavarovalnica Triglav

Foto: Pristop

Tudi najbolj neprijetni položaji in zapleti se lahko hitro uredijo, če vemo, na koga se moramo obrniti. Včasih pomoč pride v trenutkih, ko jo najbolj potrebujemo.

Jurij Zrnec Obilna straža Triglav | Foto:

Letošnje poletje smo imeli srečo. Vse, kar se nam je zgodilo, nam je nekako uspelo rešiti ter nadaljevati brezskrbne počitnice v objemu sonca, morja in dobre družbe.

Jurij Zrnec Obilna straža Triglav | Foto: Prišel je september, ko je za večino ljudi konec brezskrbnega poletja. Res ga bo kmalu konec, vendar ni treba, da se začnejo kopičiti skrbi, ki bi nam pokvarile dobro počutje. Jesen je prelep letni čas, da bi se ukvarjali z nepomembnimi malenkostmi.

Poletja je konec, prihaja Obilna straža

V glavni vlogi ekipe Obilna straža lahko vidimo Jurija Zrneca, ki že od nekdaj obvlada tek, še posebej v počasnem posnetku.

Vas lahko on reši iz neprijetnih zapletov z avtom, kolesom ali počeno cevjo? Je lahko on ta heroj, o katerem govori Bonnie Tyler? Ostanite na zvezi.

Njegovi pomočniki, med katerimi je tudi postavna in izkušena Pamela, bodo od zdaj skrbeli, da ne bomo po nepotrebnem tvegali.

Jurij Zrnec Obilna straža Triglav | Foto: S to novico želimo pomiriti vse nemirne oboževalce, ki so se zadnje čase spraševali, kaj se dogaja z nadvse priljubljenim igralcem. Uvajal se je v novo delo in, kot kaže, je čas, da ga spoznamo v novi vlogi.

Kdor prej pride, prej pomaga

Njegova odgovornost je vaše dobro počutje na različnih področjih – doma, v avtomobilu, na kolesu, med prostim časom, v službi, med študijem, podnevi in ponoči.

Jurij se predvsem trudi opaziti vaše težave in poskuša čim prej priskočiti na pomoč. Prepričan je, da kdor prej pride, prej pomaga.

Ko vam bo počila cev v kopalnici, bo poskušal biti prvi na prizorišču, prav tako se ne bo predolgo zadrževal, ko boste sredi gneče na avtocesti obtičali s počeno pnevmatiko, še najbolj pa se bo izkazal ob organizaciji pomoči, ko bo nekje na poti odpovedalo vaše kolo. Takrat bo skupaj s Pamelo preskočil vse ovire na poti do rešitve, poskrbel za vse pomoči potrebne, ki jih bo spotoma srečal, in se prikazal na prizorišču, ko ... ko bo že prepozno.

Za Zrneca in njegovo Pamelo v družbi Obilne straže ni omejitev. Obvladata vse vrste tveganj in ne poznata šale. Nista najhitrejša, a imata dobre namene.

Obilna straža je kljub vsemu trudu na koncu namreč vedno tista, ki prispe prepozno, saj jo prehiti hitra in učinkovita Triglav Asistenca.

Hitra in učinkovita asistenca Zavarovalnice Triglav

Jurij Zrnec Obilna straža Triglav | Foto:

Kako pomembno je brezskrbno krmarjenje skozi življenje, ki nam na vsakem koraku v vsakem trenutku lahko postreže z različnimi ovirami in preprekami, se zavedajo tudi v Zavarovalnici Triglav, kjer ponujajo koristna in praktična asistenčna zavarovanja.*

Asistenčne storitve so del avtomobilskih zavarovanj, zavarovanj za dom, zavarovanja za kolesa in kolesarje ter turističnega zavarovanja.

Ravno hitro in učinkovito reševanje škodnih primerov je ena izmed glavnih prednosti asistenčnih zavarovanj Zavarovalnice Triglav.

Do asistenčne pomoči lahko uporabnik dostopa prek telefonske številke 080 2864 za klice iz Slovenije, +386 2 222 2864 za klice iz tujine, +386 59 09 1881 za zdravstveno asistenco v tujini ali prek mobilne aplikacije Triglav Asistenca.


Domska asistenca predstavlja hitro in učinkovito rešitev nezgod v vašem domu. Vključuje hitro pomoč strokovnjaka, ki pomaga preprečiti večjo škodo in nam priskoči na pomoč pri odpravi posledic. Domska asistenca je vključena v vseh paketih zavarovanj za dom.

Avtomobilska asistenca predstavlja 24-urno pomoč na cesti v Sloveniji in Evropi, ki jo na območju Slovenije zagotovijo v približno 30 minutah, povprečni odzivni čas v tujini pa znaša okrog 45 minut. Na voljo je tudi možnost sporočanja lokacije prek aplikacije Triglav Asistenca.

Asistenca za kolo in kolesarja je pomoč v Sloveniji in bližnjih državah, ki krije stroške prevoza kolesarja in namestitev v hotelu, stroške pomoči doma ali na cesti in prevoz kolesa ter omogoča sporočanje lokacije prek aplikacije Triglav Asistenca.

Zdravstvena asistenca v tujini predstavlja zanesljivo pomoč, ko ste v tujini. V primeru nezgode ali bolezni je na voljo 24-urna asistenca, zavarovanje vključuje kritje stroškov nujnega zdravljenja, kritje stroškov prevoza zaradi bolezni ali nezgode, in sicer v okviru dogovorjene zavarovalne vsote.

Mobilna aplikacija Triglav Asistenca omogoča hiter in preprost dostop do asistenčnih storitev, tudi s sporočanjem točne lokacije in prijavo škodnih primerov.

Mobilna Aplikacija Triglav Asistenca je na voljo za Android in iPhone.

*Podrobnosti posameznega tipa zavarovanja določajo splošni pogoji zavarovanja, kot jih določi  Zavarovalnica Triglav.

Ne spreglejte