Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
13. 4. 2017,
7.58

Osveženo pred

2 meseca

Vsebino omogoča DPD

Natisni članek

paketi DPD advertorial

Četrtek, 13. 4. 2017, 7.58

2 meseca

Ko gre paket v širni svet

Zakaj je New York bliže, kot si mislite?

Vsebino omogoča DPD
New York | Foto Thinkstock

Foto: Thinkstock

Svet je na dosegu roke – kar 230 držav lahko dosežete v neverjetno kratkem časovnem roku. Spogledujte se z daljnimi državami, DPD vam bo pomagal, da nič več ne bo nedosegljivo.

Poslovno ali zasebno – podjetje DPD ima vse pod nadzorom. Z njihovo storitvijo mednarodnega pošiljanja paketa boste hitro, varno in zanesljivo dosegli kar 230 držav po vsem svetu. Zdi se, da velemesta, kot so New York, Peking ali Johannesburg, sploh niso več tako daleč!

DPD | Foto: Prijazne cene, zanesljive storitve

Vse nove stranke podjetja boste za pošiljanje paketa v oddaljeni Hongkong ali Južno Afriko odštele od 24,9 evra (če paket tehta do dva kilograma) in pet evrov več, če je prejemnik v Avstraliji, ZDA, Kanadi ali na Kitajskem.

Za pošiljanje paketa v nekoliko manj oddaljene države, kot so Avstrija, Nemčija, Nizozemska, Luksemburg in Danska, boste odšteli od 9,99 evra, dostava paketa na Češko, Poljsko, Slovaško, Madžarsko, v Francijo ali Veliko Britanijo pa stane od 14,99 evra. Pošiljanje na Hrvaško je še posebej ugodno: od 6,49 evra.

Pošiljanje prek podjetja DPD je bilo od nekdaj zanesljivo, hitro in nadvse preprosto. Na podlagi dolgoletnih izkušenj so razvili sistem po meri svojih strank: paket lahko dostavite do enega od DEPO-jev v Sloveniji (Ljubljana in Maribor), lahko pa naročite kurirja, ki bo z veseljem prišel do vas in poskrbel za zanesljivo dostavo na želeni naslov.

Uspešno poslovno leto, novi izzivi

Da je podjetje DPD Slovenija zanesljiv partner pri pošiljanju paketov in partner, na katerega lahko računate, ko osvajate nove, mednarodne trge, dokazujejo številne storitve po ugodnih in dostopnih cenah, s katerimi vam bodo pomagali pri doseganju vaših ciljev.

Njihovo poslovanje je v stalnem vzponu, stranke jim zaupajo, kar dokazujejo tudi številke. V preteklem letu so tako v podjetju dostavili rekordnih 2,3 milijona paketov in dosegli kar 25-odstotno rast prihodkov.

Poleg tega se je število dostavljenih paketov v primerjavi z letom 2015 dvignilo za kar 47 odstotkov.

DPD | Foto:

Čeprav trg paketne distribucije velja za zelo konkurenčnega, podjetje DPD Slovenija svojo konkurenčnost ohranja z nenehnimi izboljšavami in sodelovanjem zaposlenih.

Sodelujejo z največjimi spletni trgovci v Sloveniji, omeniti pa velja tudi njihovo zelo pomembno prednost pred konkurenco: svoj paket lahko dvigneta kar na enem od 312 Petrolovih servisov po vsej Sloveniji – hitro in na poti do doma ali službe.

Tako preprosto in tako hitro. Za dodatne informacije se obrnite na podjetje DPD Slovenija, lahko pišete na naslov izvozakcija@mojdpd.si ali pokličite na 01 513 23 00.

 

 

 

 

Ne spreglejte