Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
4. 10. 2016,
11.49

Osveženo pred

2 meseca

Vsebino omogoča Britansko-slovenska gospodarska zbornica

Foto: Thinkstock

Natisni članek

advertorial

Torek, 4. 10. 2016, 11.49

2 meseca

Vas zanima poslovanje z Veliko Britanijo? Začnete lahko oktobra v Ljubljani!

Vsebino omogoča Britansko-slovenska gospodarska zbornica

Foto: Thinkstock

šport in posel | Foto Thinkstock

Foto: Thinkstock

Udeležite se največje poslovne konference leta o poslovanju z Veliko Britanijo Sports meets business in spoznajte prednosti ter načine vstopa na trg Velike Britanije.

 

Ko se srečata šport in posel

11. oktobra ob 9. uri se bo v Ljubljani v Austria Trend Hotelu zgodila največja poslovna konferenca leta, ki jo organizira Britansko-slovenska gospodarska zbornica. Zaradi športno obarvane tematike ter s športom povezanih gostov so dogodek poimenovali Sports meets business.

O tem, kako se prepletata šport in posel, bosta spregovorila predsednik NK Olimpije Milan Mandarič in nogometna legenda Glenn Hoddle. Poleg tega se bodo predavatelji dotaknili zelo aktualnih tem, kot je brexit, in udeležencem zaupali zanimive primere uspešnih vstopov na slovenski in britanski trg.

Udeležba na konferenci je brezplačna.

Udeležbo so potrdili tudi številni ugledni gostje

Med gosti bodo veleposlanica Združenega kraljestva Velike Britanije in Severne Irske Sophie Honey, predsednik Državnega Zbora Republike Slovenije dr. Milan Brglez, številni ugledni slovenski gospodarstveniki, med drugim tudi generalni direktor Gospodarske zbornice Slovenije Samo Hribar Milič, generalni direktor Steklarne Hrastnik Andrej Božič, predsednik uprave Geoplina Boštjan Napast. Pridružila se bosta tudi predsednik Evropskega združenja britanskih gospodarskih zbornic David Thomas in predsednik Britanskega združenja avtomobilskih proizvajalcev in trgovcev Mike Hawes, ter mnogi drugi.

Glavni cilj dogodka je mreženje in ustvarjanje novih poslovnih priložnosti

Mreženje je pri poslu izjemno pomembno.  | Foto: Thinkstock Mreženje je pri poslu izjemno pomembno. Foto: Thinkstock

Vsak, ki se spogleduje s poslom, ve, da nova poznanstva, ki jih vzpostavimo, širijo možnosti za nove poslovne priložnosti. S tem ko spoznavate podobno misleče ljudi, pridobivate tudi nova znanja, izmenjujete izkušnje, osebno rastete in obenem odpirate številne priložnosti. Zato izkoristite to edinstveno priložnost za vaš prvi korak k vstopu na 65-milijonski trg.

Zaključek dogodka v športnem duhu

Dogodek pa je povezan tudi s poznejšo nogometno kvalifikacijsko tekmo med Slovenijo in Anglijo. Ker bo ves dan obarvan s športno tematiko, si lahko vsi udeleženci dogodka Sports meets business kupijo tudi poseben VIP-prostor na tekmi, ki bo 11. oktobra zvečer v Stožicah.

Več o programu konference in načinu prijave si lahko preberete na povezavi:

http://www.bscc.si/program/ 

Udeležba na konferenci je brezplačna.

 

Ne spreglejte