Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
15. 6. 2022,
7.00

Osveženo pred

1 leto, 10 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

cena kakovost hrana S-BUDGET SPAR PR članek

Sreda, 15. 6. 2022, 7.00

1 leto, 10 mesecev

Vedno ugoden nakup

V Sparu vam ni treba izbirati med kakovostjo in ceno

Oglasno sporočilo

Če se sprašujete, kje nakupovati kakovostne izdelke po ugodnih cenah, je odgovor: v Sparu. Na policah Sparovih trgovin namreč najdete več kot 500 izdelkov iz linije S-Budget, pri katerih vam ni treba izbirati med kakovostjo in ceno, saj v Sparu dobite oboje.

S-BUDGET im4_Spar | Foto:

Kakovost zagotovljena

Ali ste vedeli, da grejo vsi prehrambni izdelki linije S-Budget skozi proces preverjanja kakovosti? V Sparu namreč v sodelovanju s priznanimi slovenskimi in tujimi inštituti preverjajo kakovost, poleg tega kakovost izdelkov že v procesu proizvodnje redno preverjajo tudi Sparovi dobavitelji. Številne izdelke znamke S-Budget so strokovnjaki na Biotehniški fakulteti ocenili z oceno odlična kakovost.

Dokaz, da je lahko kakovost dostopna tudi po ugodni ceni, so torej izdelki iz linije S-Budget, ki jih na policah Sparovih trgovin najdete že vrsto let. Izbirate lahko med več kot 500 izdelki preverjene kakovosti po najnižjih cenah v Sparu.

S-BUDGET im2_spar | Foto:

Po dobrote za žar v Spar  

Sezona piknikov je tu! Preden zakurite žar in nazdravite s prijatelji, skočite v Spar po vse dobrote za gurmansko druženje v naravi. Kakovostne izdelke za piknik po ugodnih cenah najdete tukaj. Še en namig: prijateljem postrezite zmagovalno S-Budget mocarelo ali pa okusne mozzarella zvitke/palčke.

In ker ni dobrega piknika brez dobrega mojstra žara, so v Sparu pripravili kup idej, priporočil in receptov za popolno žareče poletje.

Še več ugodnih ponudb

Ne zamudite tudi drugih ugodnih ponudb v Sparu! Spremljajte njihove aktualne kataloge, za aktualne kupone, popuste in promocije kliknite tukaj. Na Facebooku in Instagramu pa sodelujte v nagradnih igrah Uganite zvok in osvojite nagrado, ki bodo potekale vsak teden, vse poletje.

S-BUDGET im1_Spar | Foto:

 Naročnik oglasnega sporočila je SPAR SLOVENIJA, D. O. O.

Ne spreglejte