Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
15. 4. 2015,
11.05

Osveženo pred

6 let, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

kolesarjenje Terme Čatež Na kolo

Sreda, 15. 4. 2015, 11.05

6 let, 11 mesecev

Terme Čatež odslej tudi na kolesarskem zemljevidu Slovenije

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Terme Čatež, trdno zasidran turistični ponudnik in dobro prepoznavna "evropska znamka", vseskozi širijo ponudbo in jo prilagajajo sodobnim trendom in načinu življenja. Rdeča nit vseskozi ostaja voda.

Blagodejni in izredno učinkoviti zdravilni vplivi termalne vode so v Termah Čatež uporabljeni še posebej privlačno ter s preprosto neverjetnimi in unikatnimi atrakcijami za družine z otroki. Termalna riviera in več kot deset tisoč kvadratnih metrov vode sta zagotovo najprivlačnejši magnet za gosta.

Plavanje je šport, ki po mnenju stroke najbolj popolno in enakomerno deluje na človeško telo. To vedo tudi športniki. Športni turizem in s tem promocijo športa in prepoznavanja Term Čatež kot "športne destinacije" smo začeli sistematično razvijati že pred nekaj leti. Vsako leto športno ponudbo uspešno nadgrajujemo. Tako bosta tudi pomlad in poletje 2015 v Termah Čatež športna. V polnem razcvetu je sezona golfa z 18 luknjami na bližnji zeleni oazi Mokric. Turnirji in šole golfa so na voljo vsem navdušencem tega športa.

24. aprila odpiramo poletno Termalno riviero in vabimo na sproščujoče plavanje. Na zunanjem kopališču bo ta dan vstop brezplačen!

Že med koncem tedna, 26. in 27. aprila, bomo v Čatežu skupaj s časopisno hišo Dnevnik organizirali duatlon in triatlon. Terme Čatež bodo aktivno udeležene tudi v prihajajočem Eurobasketu 2015, ki se letos dogaja v bližnjem Zagrebu. Že ta teden bodo lahko košarkarski navdušenci kupili ekskluzivne pakete za tekme slovenske reprezentance, ki bodo vključevali tudi brezskrbno namestitev v Termah Čatež.

Prihaja poletje, zato bo zanimivo igranje odbojke na mivki na idilični lokaciji ob jezeru, tik poleg Indijancev in gusarjev. Terme Čatež bodo postale tudi kraj dogajanja raznovrstnih mladinskih in otroških športnih kampov.

Novost poletja bo tudi lastno nogometno igrišče v Termah Čatež, namenjeno pripravam profesionalnih in amaterskih športnih ekip. Na igrišču bodo tekali tudi najboljši v ekipi legendarne Crvene zvezde iz Beograda, ki je že dolgoletni zvesti partner Term Čatež. Terme Čatež se bodo aktivno vključite tudi v program Pohodniškega festivala 2015. Hotel Toplice bo v kratkem prejel znak kolesarskega hotela (1. kategorije) in tako postal do kolesarskih gostov prijazen hotel. To je nadgradnja vseh dogodkov, ki vključujejo kolesarje – od štartov/ciljev kolesarskih dirk/etap do že tradicionalnega kolesarskega maratona, ki ga vsako leto junija organizira Športna zveza Brežice. Veseli nas, da bomo – ob podpori CPT Krško in Hostla Kozmus – tudi s pomočjo Term Čatež kot uveljavljene blagovne znamke in z aktivno promocijo postavili ta del Slovenije na prepoznavni, vseslovenski kolesarski in pohodniški zemljevid.

Terme Čatež bodo pripravile že spomladanski do kolesarjev prijazen paket, po koncu festivala pa bodo aktivno preživljanje časa s kolesom nadaljevale tudi jeseni.

"Izmed evropskih narodov so najbolj številčni kolesarji prav v državah Belgije in Nizozemske; iz druge v Termah Čatež gostimo zagotovo največje število prenočitev na ravni Slovenije. Če k temu dodamo še skrb za kvalitetno preživljanje prostega časa, trend glede preventivne skrbi zase in storitve zdravstvenega centra v Termah Čatež, smo prepričani, da je pridobitev znaka dodatni plus za vse naše goste," je sklenila Alenka Mokrovič Pogačar, svetovalka uprave za marketing.

Ne spreglejte