Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Aleksander Kolednik

Torek,
11. 12. 2018,
13.28

Osveženo pred

5 let, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,22

Natisni članek

Telekom Slovenije Rudolf Skobe Anita Ogulin Botrstvo

Torek, 11. 12. 2018, 13.28

5 let, 4 mesece

Telekom Slovenije mladim v projektu Botrstvo namenil deset tisoč evrov

Aleksander Kolednik

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,22
Telekom Slovenije | Donacijo je Aniti Ogulin, predsednici Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste - Polje, v imenu družbe predal predsednik uprave Telekoma Slovenije Rudolf Skobe, sredstva pa bodo namenjena za uresničevanje talentov desetih mladostnikov, ki prihajajo iz socialno ogroženih okolij. | Foto Telekom Slovenije

Donacijo je Aniti Ogulin, predsednici Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste - Polje, v imenu družbe predal predsednik uprave Telekoma Slovenije Rudolf Skobe, sredstva pa bodo namenjena za uresničevanje talentov desetih mladostnikov, ki prihajajo iz socialno ogroženih okolij.

Foto: Telekom Slovenije

Telekom Slovenije je tudi v letošnjem decembru deset tisoč evrov v obliki donacije namenil mladim v projektu Botrstvo v Sloveniji. Na ta način bo desetim otrokom pomagal pri uresničitvi njihovih talentov in potencialov.

Telekom Slovenije, Vse dobro
Novice Vse dobro: mobilni paket leta 2019 Telekoma Slovenije z ogromno podatkovnega prenosa v domačem omrežju

Telekom Slovenije je denar namenil mladostnikom, ki so stari od 14 do 19 let ter se ukvarjajo z igranjem klavirja in orgel, igranjem violine, petjem, igranjem kitare, plesom ter treniranjem košarke, juda, taekwondoja, nogometa in karateja. Mladi na svojih področjih dosegajo lepe rezultate, predvsem pa v aktivnostih, ki jih veselijo, pozabijo na vsakdanje stiske, so sporočili iz Telekoma Slovenije.

Filmski kotiček Telekoma Slovenije na 29. Liffu
Trendi Telekom Slovenije bo obiskovalce Liffa znova razvajal z brezplačnimi filmi #foto #video

"Vsakdo bi moral imeti možnost živeti normalno življenje"

"Projekt Botrstvo v Sloveniji ima nekaj zvestih in dolgoletnih podpornikov, med katerimi je tudi Telekom Slovenije, za kar se podjetju in njegovim zaposlenim iskreno zahvaljujem. V slovenski družbi še vedno zelo veliko družin, otrok in mladostnikov živi v pomanjkanju, s pomočjo donatorjev pa jim pomagamo tako pri vsakodnevnih stiskah kot pri uresničevanju njihovih želja, ki so večinoma zelo osnovne. Vsakdo bi moral imeti možnost živeti normalno življenje, še posebej pa bi mladim morali zagotoviti brezskrbno otroštvo in šolanje," je ob predaji donacije poudarila Anita Ogulin.

iPhone XR
Novice Težko pričakovani iPhone XR od petka na voljo na vseh prodajnih mestih Telekoma Slovenije

Skobe: V Telekomu Slovenije pomagamo vse leto

Rudolf Skobe, predsednik uprave Telekoma Slovenije, je dodal, da je "novo leto tudi druga beseda za priložnost za soustvarjanje novih svetov. Najlepše je, ko je ta novi svet boljši svet, v katerem združujemo tako svoja veselja kot izzive ter obenem uresničujemo želje tistih, ki so najbolj ranljivi in potrebni pomoči. V Telekomu Slovenije sicer na različnih področjih pomagamo vse leto, saj morajo mladi imeti možnost, da uresničijo svoje potenciale".

"Družbena odgovornost spada med ključne strateške usmeritve Telekoma Slovenije, ki želi kot vodilni slovenski operater in kot podjetje, ki je s svojimi storitvami tesno vpeto v okolje, v katerem deluje, tudi na ta način vračati družbi," poudarjajo v podjetju.

Ne spreglejte