Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
11. 11. 2019,
17.22

Osveženo pred

4 leta, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,18

Natisni članek

Europa Donna Telekom Slovenije Samsung donacija

Ponedeljek, 11. 11. 2019, 17.22

4 leta, 5 mesecev

Telekom Slovenije in Samsung s finančno donacijo podprla slovensko združenje Europa Donna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,18
Telekom Slovenije | Telekom Slovenije in Samsung sta tudi v letošnjem rožnatem oktobru s prodajo posebne serije mobitela Samsung Galaxy A30s Pink Ribbon podprla mednarodni mesec osveščanja o raku dojk.  | Foto Telekom Slovenije

Telekom Slovenije in Samsung sta tudi v letošnjem rožnatem oktobru s prodajo posebne serije mobitela Samsung Galaxy A30s Pink Ribbon podprla mednarodni mesec osveščanja o raku dojk.

Foto: Telekom Slovenije

Telekom Slovenije in Samsung sta tudi v letošnjem rožnatem oktobru s prodajo posebne serije mobitela Samsung Galaxy A30s Pink Ribbon podprla mednarodni mesec osveščanja o raku dojk. Ob zaključku akcije sta Tanji Španić, predsednici Združenja Europa Donna Slovenija, predala donacijo v višini 10 tisoč evrov.

Modri fon
Novice Telekom Slovenije in Samsung bosta del sredstev od prodaje namenila Slovenskemu onkološkemu društvu za moške OnkoMan

Rak dojk je najpogostejša oblika raka pri ženskah. Po podatkih Združenja Europa Donna v Sloveniji vsako leto za rakom dojk zboli skoraj 1300 žensk in do 15 moških, skoraj 400 žensk in do 10 moških pa umre. Združenje vsak oktober pripravlja različne aktivnosti, s katerimi osvešča o raku dojk ter opozarja na pomen zdravega načina življenja in zgodnjega odkrivanja bolezni. Telekom Slovenije in Samsung Združenje Europa Donna pri tem podpirata že več kot 10 let.

Telekom Slovenije in Samsung z aktivnostmi nadaljujeta tudi v novembru, ki je namenjen osveščanju o zdravju in boleznih, ki prizadenejo moške. Od vsakega prodanega mobitela Samsung Galaxy S10+ in Samsung Galaxy A70 bosta del sredstev namenila Slovenskemu onkološkemu društvu za moške OnkoMan, ki zbira sredstva za nakup simulatorja transuretralnih operacij na sečnem mehurju in prostati.

Telekom Slovenije
Novice Telekom Slovenije ob padcu prihodkov z višjim dobičkom
Ne spreglejte