Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
22. 3. 2023,
8.18

Osveženo pred

1 leto

Oglasno sporočilo

Natisni članek

DBS D.D. stanovanjski kredit hiša kredit stanovanje nakup nepremičnine PR članek

Sreda, 22. 3. 2023, 8.18

1 leto

Sreča na domačih tleh

Oglasno sporočilo
DBS-1200x800-Vsi smo radi na svojem (1) | Foto DBS D.D.

Foto: DBS D.D.

Sreča je priložnost, da lahko poskrbimo za tiste, ki jih imamo najraje. Da bogatimo dediščino svojih prednikov, da uresničujemo sanje svojih bližnjih in stopamo proti svoji prihodnosti.

Kakor rastline tudi družine rastejo in za to potrebujejo vedno več prostora. Prvi dom za dva lahko postane premajhen, ko se družina poveča. Ko pa otroci odrastejo, je prav, da si ustvarijo lastno gnezdo, v katerem bodo ustvarjali nove spomine, uresničevali sanje in gradili svojo prihodnost.

Kakšen pa je vaš sanjski dom? 

Sanjate, da bi sami zgradili sodobno družinsko hišo s panoramskimi okni in razgledom na bujen vrt? Si želite trajnostno prenoviti hišo starih staršev, na katero vas vežejo najlepši spomini iz otroštva? Nekateri razmišljajo tudi, da bi prazen prostor na podstrešju večnadstropne hiše spremenili v udoben mansardni dom za dva.

Ste si od nekdaj želeli svoj kotiček nekje na koncu sveta, kjer bi uživali ob koncih tedna? Počitniška hiška utegne nekoč postati celo vaš stalni dom, v katerem bi najlepša zrela leta preživljali v prijetnem okolju nekje ob morju, med vinogradi ali celo na svežem gorskem zraku. Zakaj pa ne? Nikoli ni prepozno za uresničitev sanj o lastni nepremičnini.

Naj vas sanje vodijo v resničnost 

Vsak letni čas s seboj prinese kaj novega in nas s tem spodbudi k načrtovanju sprememb v našem življenju. Iskanje prave nepremičnine ali zemljišča, na katerem bi postavili svoj dom, je dolgotrajen proces, zato je dobro, da ste nanj pripravljeni. Ko se odločite, kakšna je vaša sanjska nepremičnina – večsobno stanovanje v mestu, družinska hiša v predmestju ali manjši počitniški dom v neokrnjeni naravi –, je čas, da si izdelate finančno konstrukcijo. 

Zapomnite si, da sta nakup ali gradnja (prvega) doma pogosto družinski projekt, pri katerem lahko pomaga vsak, še tako skromen prispevek staršev, starih staršev, morda tudi tet ali stricev. Preverite, koliko sredstev že imate na voljo in koliko jih še potrebujete, finančno praznino, ki vas loči od uresničitve sanj o lastnem domu, pa zapolnite s stanovanjskim kreditom.

Začnite ustvarjati svojo prihodnost

Ni potrebe, da bi čakali – poskrbite za prijetno počutje že zdaj ter sebi in svojim dragim omogočite brezskrbno bivanje. Nakup lastnega doma je pomembna naložba v prihodnost, ki vam jo pomaga uresničiti stanovanjski kredit Deželne banke Slovenije. Uporabite ga lahko za lastne potrebe ali za potrebe družinskih članov in jim tako pomagate do uresničitve sanj o lastnem domu. Namenjen je tako za nakup že zgrajenega stanovanja ali stanovanjske hiše kot tudi za gradnjo novega doma. Prav tako vam lahko pomaga pri premoščanju finančnih ovir pri adaptaciji ali rekonstrukciji obstoječega doma, ki ga želite prilagoditi novim življenjskim potrebam, in pri izplačilu dednih deležev na stanovanjskih nepremičninah.

Neodvisne institucije so stanovanjski kredit Deželne banke Slovenije, ki ga lahko črpajo tako komitenti kot tudi nekomitenti banke, uvrstile med najugodnejše. Banka ob tem omogoča tudi fleksibilne možnosti zavarovanja kredita, najvišjo dobo odplačevanja tudi do 30 let, dodatno znižanje obrestne mere in možnost do 50-odstotnega izplačila zneska kredita v gotovini. Zadnje je še posebej dobrodošlo, ko obnavljate starejšo nepremičnino.

Prepričajte se o ugodni ponudbi kreditiranja z enostavnim klikom na povezavo in uresničite sanje. Akcijska ponudba je veljavna do 30. junija 2023.  

Naročnik oglasnega sporočila je DBS, D. D.

Ne spreglejte