Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
19. 11. 2014,
11.15

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Kia tenis nagradna igra

Sreda, 19. 11. 2014, 11.15

6 let, 6 mesecev

S Kio mrzlega januarja brezplačno v vročo Avstralijo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Si želiš v živo ogledati teniški turnir Australian Open?

Teniški grand slam turnir Australian Open spada med najpomembnejše teniške turnirje na svetu. Vsako leto se odvija zadnja dva tedna januarja v avstralskem Melbournu. Že od leta 1905 je Australian Open eden od štirih grand slam turnirjev, med katere spadajo še Roland Garros, Wimbledon in US Open.

Bi si ga rad ogledal/a v živo in zaradi njega šel/la na drug konec sveta? Bi pod avstralskim žgočim soncem opazoval/a najboljše teniške igralce na svetu? Občutil/a noro vzdušje v legendarni Rod Laver Areni? Potem se preprosto prijavi in osvoji potovanje za dve osebi v Melbourn in vstopnice za odprto prvenstvo Avstralije 2015.

Po opravljeni vožnji z enim izmed Kijinih lepotcev izpolni anketo in z malo sreče osvoji to avanturo. Nagrada je pot v Avstralijo za dve osebi! Seveda si boš, če boš izžreban/a, lahko izbral/a svojega sopotnika/co. Vključene so 3 nočitve za dve osebi v hotelu s petimi zvezdicami v središču Melbourna in najboljša sedeža v polfinalu posameznikov.

Potovanje se bo zgodilo na vrhuncu avstralske poletne sezone – od 27. do 30. januarja 2015. Privoščite si testno vožnjo s svojo najljubšo kio. Prijavite se že danes na spletu ali pri uradnem zastopniku vozil Kia. Nagradna igra traja do 12. 12. 2014.

Glavna nagrada: potovanje v Avstralijo in ogled polfinalnega dvoboja Australian Open 2015 za dve osebi! Nagradni paket (za dve osebi) vključuje: letalski prevoz, 3x nočitev v hotelu, vstopnici in gostitev na polfinalu Australian Open 2015 (moški polfinale), vodeni ogledi.

Podrobne informacije o poteku nagradne igre se nahajajo na spletni strani organizatorja nagradne igre: www.kia.si/avstralija oz. v prodajnih salonih Kia po Sloveniji (seznam dostopen na www.kia.si/representatives).

Kia Motors Corporation šteje med najuspešnejša globalna avtomobilska podjetja s poudarjenim smislom za kakovostne avtomobile za mlade po srcu. Leta 1944 ustanovljeno podjetje letno izdela več kot 2,7 milijona vozil, ki jih prek razvejane prodajno-servisne mreže prodaja v 170 državah. Podjetje zaposluje po vsem svetu več kot 48.000 ljudi in stavi na izrazito evropski avtomobilski pristop. Ključna vloga pri oblikovanju vseh evropskemu trgu namenjenih vozil znamke Kia je zaupana tehnično-razvojnemu ter oblikovalskemu centru iz nemškega Frankfurta. Oblikovanje vseh vozil znamke Kia poteka pod vodstvom svetovno znanega nemškega oblikovalca Petra Schreyerja. Njegovo nadarjenost potrjujejo številne evropske in mednarodne dizajnerske nagrade, kot so red dot award, iF product design award in Automotive Brand Contest za najboljši avtomobilski dizajn. Izrazito evropsko orientiranost dopolnjuje Kia z moderno tovarno v slovaškem mestu Žilina in evropskim tehničnim centrom za razvoj in izdelavo motorjev, ki postavljajo Kio na prestol izdelovalca avtomobilov z rekordno nizko porabo goriva. Avtomobilska znamka Kia je hkrati uradni avtomobilski partner svetovne nogometne organizacije FIFA in glavni sponzor slovitega teniškega turnirja Australian Open. Slogan podjetja Kia Motors Corporation »The Power to Surprise« predstavlja globalno zavezo podjetja k ustvarjanju avtomobilov, ki z moderno tehniko, naprednimi rešitvami in nenehnimi inovacijami prehitevajo nakupna pričakovanja ter z revolucionarnim 7-letnim jamstvom predstavljajo najboljšo nakupno izbiro za vaš denar.

Ne spreglejte