Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
24. 3. 2017,
8.00

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Citypark

Petek, 24. 3. 2017, 8.00

6 let, 6 mesecev

Prihaja polna noč popustov

Oglasno sporočilo

Citypark praznuje 15 let.

 | Foto:

Praznovanje 15. rojstnega dne ni od muh. V Cityparku zato slavje traja vse leto. Ob številnih dogodkih, ki spremljajo pomemben rojstni dan, pozornost posvečajo tudi tradicionalnim razvajanjem, ki se jih obiskovalci vedno razveselijo. V največjem nakupovalnem središču pri nas se tako s polno paro pripravljajo na najdaljšo nakupovalno noč. S popusti in ugodnostmi vas bodo razvajali v petek, 24. marca.

V prihajajočih pomladnih dneh lahko med nočno nakupovalno mrzlico, ki se ji lahko pridružite med 20. in 24. uro, najdete nova in pomladno obarvana oblačila in obutev. Na večer pred praznikom vseh mamic in babic pa lahko v trgovinah zanje najdete tudi prav posebno darilo. S številnimi ugodnostmi vas bodo v Cityparku na polno noč popustov razvajali v več kot 125 trgovinah in lokalih, seveda bo poskrbljeno tudi za super vzdušje in dobro glasbo.

Nakupovalno središče Citypark, ki letos praznuje 15. rojstni dan, je z več kot 125 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji in hkrati najmodernejše v Ljubljani. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. Lani ga je obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov. Citypark je eno od štirih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Ta ima 30 nakupovalnih središč v šestih državah srednje, južne in vzhodne Evrope, s skupno površino približno 860.000 kvadratnih metrov. Je vodilna družba na področju gradnje, razvoja in upravljanja nakupovalnih središč tako v Avstriji kot tudi v Sloveniji. V letu 2015 so njihova nakupovalna središča zabeležila 2,69 milijarde evrov bruto prihodka od prodaje. SES nakupovalna središča so že deseto leto med največjimi prodajnimi centri v Sloveniji. Več informacij na www.citypark.si.

Ne spreglejte