Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
11. 6. 2020,
9.21

Osveženo pred

3 leta, 10 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek Vodice

Četrtek, 11. 6. 2020, 9.21

3 leta, 10 mesecev

Poziv potencialnim investitorjem za promotorstvo

Oglasno sporočilo
vodice

Poziv potencialnim investitorjem za promotorstvo javno-zasebnega partnerstva za projekt izgradnje občinskega središča v Vodicah.

Vodice | Foto: Občina Vodice poziva vse potencialne promotorje k oddaji vloge o zainteresiranosti za javno-zasebno partnerstvo za izvedbo projekta "Kopitarjev center – Občinsko in poslovno središče Vodice. Besedilo javnega poziva je objavljeno na spletni strani www.vodice.si.

Vodice | Foto: Projekt predvideva gradnjo novega objekta v skupni površini 7.500 m2, ki bo namenjen poslovni, upravni, kulturni in zdravstveni dejavnosti.

V okviru projekta bodo uredili tudi okolico objekta in promet, predvidenih pa je 164 novih parkirišč. V objektu je 60 odstotkov površin namenjenih zasebnemu programu (trgovine, gostinski prostori, pošta, storitvene dejavnosti, zdravstvene dejavnost in znanstvenoraziskovalne dejavnosti), v preostalem delu objekta pa je predviden javni oziroma občinski program (upravni del, večnamenska kulturna dvorana, knjižnica, center za starejše, mladinski center, društveni prostori, spominska soba), ki zaseda 40 odstotkov vseh površin objekta.

Javni partner pričakuje vaše vloge o zainteresiranosti za projekt javno-zasebnega partnerstva na naslov Občina Vodice, Kopitarjev trg 1, 1217 Vodice do vključno 1. 7. 2020.  Na ovojnici naj bo navedeno: "Vloga o zainteresiranosti za izvedbo projekta javno-zasebnega partnerstva 'Kopitarjev center' - NE ODPIRAJ!".

Več informacij o projektu in načinu njegove izvedbe je dostopnih na spletni strani projekta, na povezavi https://srediscevodice.si/ in v času uradnih ur občinske uprave Občine Vodice, na telefonski številki 01/833-26-10. Zainteresirani promotorji lahko prošnjo za dodelitev termina za ogled lokacije posredujejo na elektronski naslov kopitarjev.center@vodice.si.

Naročnik oglasnega sporočila je Občina Vodice.

Ne spreglejte