Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
30. 3. 2024,
18.02

Osveženo pred

1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,69

Natisni članek

policija Maribor prometna nesreča

Sobota, 30. 3. 2024, 18.02

1 mesec

Policija išče očividce dveh nesreč, v katerih je bilo skupaj vpletenih sedem vozil

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,69
prometna nesreča | Foto STA

Foto: STA

Mariborski policisti iščejo očividce prometne nesreče, ki se je danes ob 12.42 zgodila pri prometni šoli na križišču Erjavčeve ulice in ulice Na poljanah. V nesrečo, ki se je končala z lahkimi telesnimi poškodbami, so bila vpletena štiri osebna vozila, vzrok zanjo pa je bila prevožena rdeča luč na semaforiziranem križišču. Domžalski policisti pa iščejo očividce nesreče, ki se je v petek okoli 19. ure zgodila v križišču Ljubljanske in Rojske ceste v Domžalah.

V nesreči v Mariboru so bili udeleženi črni osebni avtomobil toyota auris, sivi peugeot 307, rdeči Volkswagnov passat in sivi peugeot 308, so sporočili iz Policijske uprave Maribor.

Mariborski policisti morebitne očividce prometne nesreče naprošajo, da pokličejo na interventno številko policije 113 oziroma anonimno številko policije 080 1200.

V Domžalah iščejo voznika rdečega avtomobila

V križišču Ljubljanske in Rojske ceste v Domžalah je v petek nekaj minut po 19. uri prišlo do prometne nesreče, v kateri so bila udeležena tri vozila. Kot so sporočili s Policijske uprave Ljubljana je v omenjeno križišče pripeljal voznik belega skuterja, v nasprotni smeri je peljalo službeno vozilo policije, voznik osebnega vozila rdeče barve pa je stal pred semaforjem pri rdeči luči. Voznik skuterja je v križišče pripeljal z neprilagojeno hitrostjo in nato naglo spremenil smer vožnje, ter zato trčil v voznika rdečega osebnega vozila pred semaforjem. Voznik skuterja je padel, nato pa se takoj pobral in odpeljal s kraja nesreče, med tem pa trčil še v službeno vozilo policije.

Policisti voznika skuterja niso uspeli izslediti, medtem pa je s kraja odpeljal tudi voznik rdečega osebnega vozila.

Policisti naprošajo voznika rdečega vozila, da se zglasi na Postajo prometne policije Ljubljana, Grič 56 ali pokliče na telefonsko številko 01/583 88 20 ali 113. Prav tako naprošajo za informacije vse morebitne očividce, ki bi karkoli vedeli o pobeglem vozniku skuterja.

Ne spreglejte