Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
22. 5. 2024,
11.30

Osveženo pred

1 teden

Oglasno sporočilo

Natisni članek

noad energetika Zeleni prehod Zeleni prehod Trajnost sončna elektrarna webinar Petrol PR članek

Sreda, 22. 5. 2024, 11.30

1 teden

Optimizirajte svoje poslovanje s sončnimi elektrarnami

Petrol organizira prvi brezplačni webinar za podjetja

Oglasno sporočilo

Petrol, eno izmed vodilnih energetskih družb v regiji, ki se je med prvimi dejavno vključilo v energetsko tranzicijo, vabi na brezplačni webinar o sončnih elektrarnah za podjetja, ki bo v sredo, 29. maja 2024, med 10.00 in 10.45, kar iz udobja vašega delovnega mesta. Na webinarju bodo predstavili ključne spremembe, ki jih prinaša nov obračun omrežnine, osvetlili pa bodo tudi vire priložnosti za pridobivanje nepovratnih finančnih sredstev za sončne elektrarne za podjetja.

KAM-DJI_0657-1908_1200 | Foto: Petrol Foto: Petrol

Na webinarju bodo predstavljeni tudi trajnostni vidiki uporabe sončnih elektrarn, kar bodo ponazorili še s konkretnimi izračuni. Udeleženci boste lahko spoznali različne modele samooskrbe, kombinacije sončnih elektrarn z baterijskimi hranilniki in e-polnilnicami ter njihov vpliv na stroške električne energije za podjetja.

Med govorci napovedujejo dva izjemna zunanja strokovnjaka. Uspešno mednarodno podjetje Atlantic Grupa bo udeležencem predstavilo, kako je potekala namestitev približno 1 MW močne sončne elektrarne na streho proizvodnega obrata v Sloveniji ter kako učinkovito je njeno delovanje in kakšne prihranke dosega.

Dodatno pa bodo udeleženci dobili vpogled v aktualne finančne spodbude za namestitev sončnih elektrarn na strehah podjetij, kar bo predstavil nosilec razpisa nepovratnih spodbud, družba Borzen, ter imeli možnost sodelovanja v razpravi in postavljanju vprašanj.

Webinar predstavlja odlično priložnost za podjetja, ki želijo izkoristiti potencial sončne energije za izboljšanje svoje energetske učinkovitosti in stopiti na pot trajnostnega razvoja.

Zagotovite si mesto na brezplačnem webinarju in se prijavite.

Naročnik oglasnega sporočila je PETROL D.D., LJUBLJANA

Ne spreglejte