Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
1. 9. 2008,
8.00

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Ponedeljek, 1. 9. 2008, 8.00

6 let, 7 mesecev

Ker vam en jezik ni več dovolj

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Razumete veliko besedil v tujem jeziku, zatakne pa se tedaj, ko je treba spregovoriti ali napisati dopis …

Tudi jezik je mišica, ki potrebuje ustrezen trening Učenje jezika je podobno obiskovanju fitnesa: ne le od vas, tudi od trenerja je odvisno, koliko se potrudite. Kako napredujete, če je zadovoljen že samo zato, ker ste prišli na trening? S pomočjo dobrega trenerja boste napredovali hitreje. Potrebujete osebo, ki vas priganja, motivira za delo doma in od vas pričakuje vedno več.

Lingula – ker mislite resno

Optimalno izkoriščen čas: ker imate premalo časa za učenje doma, z nami čim več znanja pridobite že na rednih treningih.

Ogrevanje – pogoj za napredovanje: najprej ponovimo zadnjo snov, da postane jezik gibkejši pri pridobivanju nove.

Preizkušeno vadbeno orodje: kartončki povezujejo oko in jezik; če besedo tudi vidimo, jo lažje vključimo v govor.

Zahtevnejši treningi: za »profesionalne športnike« na višji jezikovni stopnji imamo okrepljeno trenersko ekipo – profesorja jezika in izvirnega govorca. Lingulini trenerji slovijo po strokovnosti, prilagodljivosti in sposobnosti, da odlično motivirajo udeležence.

Vzdrževanje kondicije: z lastno »banko besed« lahko trenirate kjerkoli in kadarkoli – tudi brez trenerja. Cilj, ki motivira: mednarodni izpit je jamstvo za znanje in tudi tehtno dokazilo, ki vam odpira čedalje več vrat.

Lingula – ker mislimo resno

- Pred odločitvijo za tečaj vas povabimo na brezplačen svetovalni pogovor, na katerem ugotovimo raven vašega znanja. - Nato predlagamo najprimernejši tečaj, ki vas kar najhitreje pripelje do cilja. Program skrbno prilagodimo vašim potrebam. - Ker je učenje jezika vztrajen trening, so vam na voljo spletne strani z interaktivnimi vajami - Virtualna Lingula. - S sotečajniki lahko v tujih jezikih poklepetate na spletnem forumu. - V Linguli si udeleženci tečajev lahko izposodite zgoščenke, slovnice, knjižice za domače branje. - Z e-dnevnikom ste na tekočem o dogajanju na tečaju tudi, če kdaj manjkate.

Brezplačni predstavitveni tečaj

Sami se prepričajte o naših trenerskih metodah. Brezplačni dveurni tečaj bo 11. septembra 2008 ob 16.30. Angleščina, nemščina, italijanščina, francoščina in španščina; prijavite se lahko na www.lingula.si.

Razmigajte svoj jezik danes za boljše zaposlitvene možnosti jutri

Uporabne fraze za lažje sporazumevanje v tujem jeziku, urnik in cenik najdete na www.lingula.si. Pokličite nas na številko 01 541 00 33 ali pišite na e-naslov info@lingula.si; dogovorili se bomo za brezplačen svetovalni pogovor in skupaj izbrali najustreznejši program ter urnik tečaja. Pri vpisu do 15. septembra vam nudimo 5 oziroma 10-odstotni popust. Veselimo se srečanja z vami!

Preverite, kako dobro je vaše znanje tujih jezikov?

Ne spreglejte