Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
5. 6. 2017,
18.00

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek

Ponedeljek, 5. 6. 2017, 18.00

6 let, 7 mesecev

Spremljajte v živo

Kdo bo AmCham Top Potential of the Year 2017?

Oglasno sporočilo

Sedma generacija programa AmCham Young ProfessionalsTM bo dobila svojega ambasadorja. Za Naziv AmCham Top Potential of the Year 2017 se potegujejo Deana Jezeršek, LanguageSitter, Tadej Jančar, Steklarna Hrastnik, Sandra Kecman, Bisnode, Maša Madon, Center poslovne odličnosti Ekonomske fakultete in Gašper Hren, Danfoss Trata.

AmCham | Foto:

Pet superfinalistov, mladih voditeljev, zase pravi, da imajo energijo in ambicijo spreminjati svet. Njihovo glavno vodilo in sporočilo, ki ga želijo prenesti v svet je, da nimajo vzornikov, imajo pa vrednote in s temi želijo premikati gore.

Več o superfinalistih si lahko preberete tukaj.

AmCham Top Potential of the Year 2017 je zaključni dogodek 7. generacije programa AmCham Young ProfessionalsTM. Program je platforma za osebni in karierni razvoj posameznikov z izjemnim potencialom. Je mreža mladih, ki s svojo energijo v prostor vnašajo optimizem in poudarjajo priložnosti, so navdih in obveza za spremembe na bolje. So mladi, ki želijo biti aktivni, sodelovati in si zaupati.

V letošnjo, že sedmo generacijo, je bilo vključenih 130 posameznikov, ki so skozi delavnice, predavanja in srečanja s poslovnimi voditelji širili (spo)znanja za osebno in profesionalno rast. Razvejena poslovna mreža in poglobljeni odnosi, ki jih posamezniki skozi program pridobijo in ustvarijo, pa so pomembni za nadaljnje delo in kariero.

Na zaključnem dogodku se pet superfinalistov programa poteguje za naziv AmCham Top Potential of the Year 2017. Naziv Top Potential of the Year pripade tistemu superfinalistu, ki na zaključni prireditvi dobi najboljšo oceno. Ta je sestavljena iz medsebojne ocene, ki si jo podelijo superfinalisti, iz ocene komisije in iz ocene občinstva na prireditvi.

SPREMLJAJTE PRENOS V ŽIVO

 

 

 

Ne spreglejte