Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
2. 4. 2015,
19.05

Osveženo pred

7 let, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

SDH Slovenski državni holding

Četrtek, 2. 4. 2015, 19.05

7 let, 11 mesecev

Kadrovska komisija SDH z novimi člani

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Uprava Slovenskega državnega holdinga (SDH) je s 1. aprilom za nove člane kadrovske komisije SDH imenovala Majo Fesel Kamenik, Jagodo Vitez in Luko Gaberščika.

Vsi trije so bili imenovani za dobo štirih let, so sporočili iz holdinga.

V skladu z zakonodajo uprava SDH imenuje kadrovsko komisijo, ki je njeno posvetovalno telo in ki na podlagi zakona in politike upravljanja holdinga opravi izvedbene postopke pridobivanja kandidatov za člane nadzornih svetov družb s kapitalsko naložbo države, postopke vrednotenja teh kandidatov in postopke njihove akreditacije.

Uprava SDH je kandidate iskala z javnim razpisom, ki ga je na spletni strani holdinga objavila 21. novembra lani.

Maja Fesel Kamenik je po izobrazbi univerzitetna diplomirana psihologinja in magistrica menedžmenta (MBA). Zaposlena je v družbi HRM - Upravljanje človeških virov in razvoj vodenja kot partner in direktor. Njeno področje delovanja je upravljanje človeških virov in iskanje ter selekcija ključnih kadrov. Družba HRM je članica mednarodne mreže za iskanje vodstvenih funkcij INAC Global executive search.

Jagoda Vitez je po izobrazbi univerzitetna diplomirana filozofinja in magistrica znanosti, smer menedžment. Zaposlena je na komisiji za preprečevanje korupcije kot višja svetovalka za integriteto in preventivo. V sklopu delovnih nalog se ukvarja predvsem s prepoznavanjem tveganj, tako korupcijskih kot tudi drugih, ter z iskanjem rešitev za odpravo oziroma obvladovanje ugotovljenih tveganj.

Luka Gaberščik je po izobrazbi univerzitetni diplomirani pravnik. Dela kot odvetnik v odvetniški družbi Brulc, Gaberščik in Kikelj. Pokriva področje gospodarskega, delovnega in javnega prava, s posebnim poudarkom na mednarodnih gospodarskih odnosih ter neposrednih tujih investicijah.

Z dnem imenovanja novih članov kadrovske komisije je uprava SDH odpoklicala dosedanje člane začasne kadrovske komisije - Andreja Baričiča, Antona Travnerja in Januška Šefmana.

Ne spreglejte