Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
25. 12. 2020,
19.05

Osveženo pred

3 leta, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,81

69

Natisni članek

kazen inšpektorat smučišče Krvavec

Petek, 25. 12. 2020, 19.05

3 leta, 3 mesece

Inšpektorji na Krvavcu: takšno kazen so naložili upravitelju smučišča #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,81

69

RTC Krvavec | Smučišče Krvavec je kljub vladnemu odloku, s katerim je do konca leta v Sloveniji prepovedano obratovanje žičničarskih naprav, danes ostalo odprto. | Foto Facebook.com/Krvavec

Smučišče Krvavec je kljub vladnemu odloku, s katerim je do konca leta v Sloveniji prepovedano obratovanje žičničarskih naprav, danes ostalo odprto.

Foto: Facebook.com/Krvavec

Potem ko je smučišče Krvavec danes kljub vladnemu odloku, s katerim je zaradi epidemije bolezni covid-19 do konca leta prepovedano obratovanje žičničarskih naprav v Sloveniji, ostalo odprto, so se tam oglasili inšpektorji. Ti so po poročanju javne televizije upravljavcu smučišča naložili 4.400 evrov kazni in prepoved obratovanja.

Janez Janša Krvavec
Sportal Krvavec kljub prepovedi ostaja odprt: Če bo treba, bomo plačali kazen

Vlada je v sredo zvečer sprejela odlok, ki do konca leta prepoveduje obratovanje žičniških naprav v Sloveniji. Od prvega januarja bo obratovanje žičniških naprav in njim pripadajočih prog dovoljeno v skladu s priporočili Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ) in pod pogojem, da upravljalec naprav zagotovi hitro testiranje na okužbo z novim koronavirusom, piše v odloku, ki velja od četrtka.

Na smučiščih zaradi odločitve vlade ogorčeni. Novinar: Domen Anderle/Video: Planet.


Janša: Pripravljeni smo plačati tudi kazen

Direktor RTC Krvavec Janez Janša je že v četrtek napovedal, da s Krvavca ne bodo nikogar podili in da so pripravljeni plačati kazen, če njihovo podjetje zaradi nespoštovanja odloka kaznujejo. Na Krvavcu so tako danes še naprej obratovale kabinska žičnica, štirisedežnica Tiha dolina, otroški trak Gospinca in vlečnica Luža.

Direktor RTC Krvavec Janez Janša je že v četrtek napovedal, da s Krvavca ne bodo nikogar podili in da so pripravljeni plačati kazen. | Foto: STA , Direktor RTC Krvavec Janez Janša je že v četrtek napovedal, da s Krvavca ne bodo nikogar podili in da so pripravljeni plačati kazen. Foto: STA ,

Po poročanju Televizije Slovenija je bilo danes na smučišču nekaj deset smučarjev, med njimi pa tudi dva inšpektorja za zdravje in infrastrukturo. Upravljavcu smučišča sta naložila 4.400 evrov kazni in odredila prepoved obratovanja.

Ne spreglejte