Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
25. 9. 2017,
9.55

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

1188 PR članek

Ponedeljek, 25. 9. 2017, 9.55

6 let, 6 mesecev

Imate v svojih telefonih shranjene vse telefonske številke, ki jih potrebujete?

Oglasno sporočilo

Drži, da se nam zdi, da imamo danes v pametih mobilnih aparatih shranjene vse telefonske  številke, za katere menimo, da jih bomo potrebovali, pa je res tako? Ste že kdaj iskali telefonsko številko centrale upravne enote, občine, zdravstvenega doma, morda telefonsko številko predstavništva? Za vse telefonske številke imate vedno pri roki samo eno 1188.

1188 | Foto:

Klicni center 1188 zagotavlja pravilnost prek 700 telefonskih številk  zdravstvenih domov, več kot 300 telefonskih številk upravnih enot in na desetine tisoč telefonskih številk podjetij. Prijazni agentje na univerzalni številki imeniške službe 1188 so vam na voljo 24 ur na dan, torej lahko dobite pravo telefonsko številko v vsakem trenutku, še posebej jo cenimo takrat, ko smo namenjeni poklicati, pa številke ne najdemo. Takrat je dobro vedeti, da obstoja kakovosten servis 1188, kjer vam številko poiščejo, posredujejo in če tako želite, vas s stranko tudi povežejo.

Za telefonsko številko 1188 je dobro vedeti, tudi ko ste lačni ali se vračate s krasnega izleta, morda iz poslovnega obiska in ugotovite,  da nimate shranjene številke gostilne, o kateri vam je pripovedoval prijatelj oziroma o kateri je imel toliko dobrega povedati sodelavec. Za zaključek neugodne situacije se vam,  kljub večkratnemu klicu, prijatelj ne javi. Tudi takrat lahko pokličete telefonsko številko 1188 in prijazni agentje bodo tudi v tem primeru poiskali kakšno izmed blizu 1.500 gostiln, katerih številka je shranjena v edini pomembni bazi. Telefonsko številko 1188 lahko uporabite tudi, ko potrebujete telefonsko številko taksista.

Zapomnite si le eno telefonsko številko 1188. Vse telefonske številke na enem mestu, ki so dostopne 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

Ne spreglejte