Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
4. 4. 2016,
15.55

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

električna energija Rudolf Ogrinc Mitja Terče ECE

Ponedeljek, 4. 4. 2016, 15.55

6 let, 6 mesecev

ECE prvi med ponudniki električne energije in energentov s tako obsežno spletno trgovino

Oglasno sporočilo

Foto: ECE

"V naši novi spletni trgovini je že na voljo skoraj 100 gospodinjskih aparatov in naprav, cilj pa je v enem letu kupcem ponuditi več kot 1000 zanje zanimivih izdelkov," je na predstavitvi novosti povedal Mitja Terče, direktor ECE. ECE je tako prvi med slovenskimi ponudniki električne energije in energentov s tako obsežno spletno trgovino. Po Terčetovih besedah želijo zagotavljati nabor resnično najbolj kakovostnih in najbolj varčnih izdelkov po ugodnih cenah. Vsi izdelki v spletni trgovini so sicer po izjemno konkurenčnih cenah na voljo tudi tistim, ki imajo pogodbo o dobavi energije sklenjeno z drugimi ponudniki.

Ugodne in konkurenčne cene pa niso edina prednost. "Naši kupci, ki so redni plačniki, lahko aparate in naprave kupijo na 12 obrokov brez obresti. Pri tem jim omogočamo preprosto odplačevanje obrokov kar na računu za energente, kar je prvo takšno kreditiranje pri nas," je povedal Terče. Vsak mesec bodo imeli v ponudbi tudi številne izdelke po daleč najboljših akcijskih cenah, ki bodo na voljo od dva do tri mesece oziroma do razprodaje zalog. Za obiskovalce prenovljene spletne strani in spletne trgovine so pripravili tudi nagradno igro – trem srečnežem, ki bodo izbrali energetsko varčen aparat iz njihove ponudbe, bodo aparat tudi podarili.

Mitja Terče, direktor ECE | Foto: ECE Mitja Terče, direktor ECE Foto: ECE

S ponudbo izdelkov najvarčnejših energijskih razredov v novi spletni trgovini želijo spodbuditi ljudi k zamenjavi starih potratnih aparatov. S tem namreč lahko dosežemo znatne prihranke pri porabi energije in posledično razbremenimo družinski proračun. Po dosedanjih izkušnjah se najhitreje povrne zamenjava starih hladilnikov, zamrzovalnih skrinj in bojlerjev za pripravo tople vode. "Naštetim aparatom se namreč poraba energije s starostjo najbolj poveča. Če, na primer, zamenjamo star potraten hladilnik s hladilnikom nove generacije, bo prihranek električne energije zagotovo od 30 do 50 kWh na mesec oziroma od 3 do 6 evrov na mesec," je dejal Mitja Terče.

Novo spletno stran oziroma spletno trgovino so zasnovali v sodelovanju s slovenskimi strokovnjaki. "Programska oprema je rezultat domačega znanja in razvoja, pri čemer smo v skladu z vsemi varnostnimi standardi in protokoli poskrbeli tudi za varno nakupovanje prek spleta. Tudi dobavitelji aparatov in naprav so oziroma bodo v veliki večini slovenski. Z nekaterimi smo se že dogovorili za sodelovanje, z drugimi dogovori še potekajo, zajeli pa bomo vse, ki so na slovenskem trgu," je povedal Rudolf Ogrinc, pomočnik direktorja in prokurist v ECE.

Ne spreglejte