Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
25. 3. 2024,
14.31

Osveženo pred

1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 10

Natisni članek

komentar obisk palača Schellenburg

Ponedeljek, 25. 3. 2024, 14.31

1 mesec

Britanec na obisku se čudi: Ljubljana, kaj se je zgodilo s tabo? #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 10
Otvoritev palače Schellenburg | Med sprehodom po Ljubljani se je britanski uvoznik in prodajalec vin Jason Hartley ustavil tudi pred na novo zgrajenimi luksuznimi stanovanji Villa & Palais Schellenburg. | Foto Bojan Puhek

Med sprehodom po Ljubljani se je britanski uvoznik in prodajalec vin Jason Hartley ustavil tudi pred na novo zgrajenimi luksuznimi stanovanji Villa & Palais Schellenburg.

Foto: Bojan Puhek

"Ljubljana, kaj se je zgodilo s tabo?" se na videoposnetku na TikToku sprašuje Britanec, ko kamero usmeri proti prestižnemu kompleksu Schellenburg. Tega namreč nazadnje, ko je bil v naši prestolnici, še ni bilo. Nižje so bile tudi cene v prestolnici, ki se še vedno ne morejo primerjati z Londonom, a razlika ni več tako velika.

@onemansopinions Gotta play that algorithmn right? Hey #Slovenia #Ljubljana ♬ original sound - onemansopinions

Britanski uvoznik in prodajalec vin Jason Hartley, ki bo imel 1. in 2. aprila v Sloveniji degustacijo naših vin in sodeluje z najmanj dvajsetimi slovenskimi vinarji, se je po več letih znova vrnil na obisk v Slovenijo. Na TikToku je objavil videoposnetek, v katerem pove, da ga je ponovni obisk spomnil na to, kako zelo rad ima našo državo. Tokrat je navdušen tudi nad vremenom, saj je boljše kot ob prvem obisku, po njegovem mnenju pa se je izboljšal tudi življenjski standard.

Pozitivno presenečen je tudi nad cenami in tem, kako je življenje pri nas cenejše kot v Veliki Britaniji. Motijo ga le birokratski postopki, a doda, da je kljub temu državo pogrešal. 

Med sprehodom po Ljubljani se je ustavil tudi pred na novo zgrajenimi luksuznimi stanovanji Villa & Palais Schellenburg, ki veljajo za ena najdražjih v Ljubljani. "Ampak ali lahko govorimo o tem? Mesto, ki je bilo zgrajeno z denarjem ljudi, ki so prodali nepremičnine svojih mrtvih starih staršev, zdaj pa v njem bivajo sinovi in hčere teh ljudi," je dejal, v ozadju pa snemal kompleks Schellenburg. 

"Fuck me Slovenia. Kaj se je zgodilo z Ljubljano?" še reče in doda, da se šali in da je ljubosumen, saj bi tudi on rad živel tu. 

Otvoritev palače Schellenburg
Novice Denar sklada Zavoda za pokojninsko in invalidsko zavarovanje za luksuzna stanovanja
Dino Merlin
Trendi Balkanski pevec, ki danes nastopa v Ljubljani, je v Schellenburgu kupil stanovanji

 

 

Ne spreglejte