Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
30. 3. 2022,
7.00

Osveženo pred

2 leti, 1 mesec

Oglasno sporočilo

Natisni članek

nakupovalno središče Supernova otvoritev PR članek

Sreda, 30. 3. 2022, 7.00

2 leti, 1 mesec

6. aprila se odpira Supernova Ljubljana Rudnik, kjer je glavna vloga rezervirana za vas

Oglasno sporočilo

Slovenija je bogatejša za novo nakupovalno izkušnjo, kajti 6. aprila se odpira razširjeno nakupovalno središče Supernova Ljubljana Rudnik. Pričakujte spektakularno odprtje z obilico nakupovalnih in kulinaričnih užitkov, zabave ter edinstveno priložnostjo osvojiti povsem novo električno vozilo Opel Mokka-e!

Supernova_1 | Foto:

Zabeležite si 6. in 9. april, kajti žal vam bo, če boste spregledali ponudbo, ki vam jo pripravljajo v novem ljubljanskem nakupovalnem središču Supernova Ljubljana Rudnik.

V sredo, 6. aprila, boste prišli na svoj račun ljubitelji večernega nakupovanja s popusti ob odprtju, promocijsko ponudbo, ognjemetom in glasbenimi nastopi. Ti bodo še posebej zanimivi, zato jih nima smisla zamuditi.

Od 20. ure vas bodo zabavali Klemen Slakonja, Marko Stankovič, ViP Band, Maja Keuc in Lea Sirk. Vrhunec pričakujemo ob 22. uri, ko bo na oder stopil kralj elektro swing glasbe, avstrijski glasbenik Marcus Füreder, širšemu občinstvu bolj znan kot Parov Stelar.

Njegov nastop bo nekaj posebnega, saj bo priljubljeni in svetovno priznani glasbenik, DJ in vizualni umetnik premierno predstavil popolnoma novo scensko zasnovo in vizualno izkušnjo ter dodal nove pesmi in nove aranžmaje, napoveduje pa tudi nekaj prav posebnih presenečenj.

Supernova_2 | Foto:

Ravno tako zanimiv program pripravljajo za soboto, 9. aprila, ko boste med 10. in 14. uro uživali v gledališču na ulici, kjer vas bodo zabavali žonglerji, akrobati na hoduljah, cirkusanti in plesalci. Tudi ta dan ne bo šlo brez glasbenih nastopov, ki se jih veselijo tako nastopajoči kot obiskovalci.

Rok Terkaj - Trkaj, Nipke in Dejan Vunjak vas bodo zabavali vsak s svojim edinstvenim glasbenim slogom med 11. in 13. uro, medtem ko bodo Polkaholiki, BQL, Nika Zorjan in Dino Petrić med 17. in 19. uro navduševali mlajše generacije.

Vrhunec tega dne pričakujemo ob 18. uri, ko je na vrsti finalno žrebanje nagrajencev nagradne igre. Srečni nagrajenec bo prejel popolnoma novo električno vozilo OPEL Mokka-e. Podelili bodo tudi druge nagrade.

Supernova_3 | Foto:

Nakupovalno središče Supernova Ljubljana Rudnik je vrata odprlo že leta 2008, ko se je na 30 tisoč kvadratnih metrih predstavilo okoli 50 trgovin. V razširjenem središču bo na 50 tisoč kvadratnih metrih vsak obiskovalec zagotovo našel kotiček zase.

Na voljo bo namreč 109 trgovin, med katerimi je nekaj že znanih blagovnih znamk, nekaj pa se jih bo prvič predstavilo v Sloveniji. Gostinska ponudba je v dveh nadstropjih, kjer boste našli 19 restavracij in barov. Najmlajšim sta namenjena dva zabavna parka – otroška igralnica Zumma Kids na kar dva tisoč kvadratnih metrih in zabavišče Woop! Izzivi na 600 – ter zunanje plezalne stene in igrišča.

Prvič se bo v Ljubljeni predstavil Cineplexx s sedmimi sodobno opremljenimi kinodvoranami, medtem ko se bodo športni navdušenci razveselili butičnega studia za fitnes.

Supernova_4 | Foto:

Novo nakupovalno središče z impresivnimi arhitekturnimi in oblikovalskimi rešitvami zagotavlja nepozabno zabavno izkušnjo, ki je popolnoma po meri sodobnega kupca. Zanje je ravno tako pomembna zlahka dostopna lokacija središča z odličnimi prometnimi povezavami in novo pokrito parkirno hišo polodprtega tipa s 1.800 parkirnimi mesti, kjer lahko varno pustite svoje vozilo.

Naročnik oglasnega sporočila je Supernova.

 

Ne spreglejte