Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
4. 6. 2013,
9.31

Osveženo pred

8 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

MOS Celje sejem

Torek, 4. 6. 2013, 9.31

8 let, 1 mesec

46. MOS prinaša številne novosti

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Do 46. Mednarodnega sejma obrti in podjetnosti v Celju je sicer še kar nekaj časa, a z do zdaj prijavljenimi državami je videti, da bo letošnje sejemsko dogajanje izredno bogato.

MOS bo potekal med 11. in 17. septembrom, organizator sejma, družba Celjski sejem, d. d., pa že zdaj obljublja pestro mednarodno udeležbo – sejem bodo zaznamovali tudi tematsko obarvani sejemski dnevi ter tujina. Tako bo na primer celotna sejemska dvorana v znamenju Turčije. Nacionalno predstavitev Turčije bo pripravila Istanbulska gospodarska zbornico, na MOS-u pa pričakujejo predstavitev do 50 podjetij iz različnih gospodarskih panog.

Skupinsko predstavitev so že potrdile Avstrija, Brazilija, Hrvaška, Indija, Indonezija, Srbija, pričakujejo pa, da se bo že potrjeni skupini zagotovo pridružila še kakšna država. Dogodek bo pomemben tudi zaradi možnosti srečanja z veleposlaniki in ekonomskimi svetniki številnih držav na enem mestu, kar je dodatna priložnost za slovenska podjetja, da se spoznajo z novimi gospodarskimi trgi oziroma da o njih pridobijo zanesljive informacije, sporočajo iz Celja.

Letošnji sejem pa prinaša tudi novosti v infrastrukturi sejmišča in logistiki samega sejma. Prenovili so večino prireditvenih dvoran, v izgradnji pa je tudi novi dovoz na sejmišče, ki bo še olajšal logistiko. Obiskovalci in razstavljavci pa bodo lahko izkoristili tudi nove informacijsko- komunikacijske tehnologije, ki so jih v Celjskem sejmu po vzoru velikih svetovnih sejemskih hiš uvedli letos. Med novostmi je tudi sistem vabljenja poslovnih partnerjev na sejem, ki razstavljavcem omogoča hitro pošiljanje e-poslovnih kuponov oziroma e-vstopnic vabljenim gostom, sprotni pregled nad registriranimi in unovčenimi e-poslovnimi kuponi, kar pomeni, da se vabljenim obiskovalcem ni več treba ustavljati na blagajnah in zamenjevati poslovnih kuponov za vstopnice.

Ne spreglejte