Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
30. 11. 2022,
22.03

Osveženo pred

1 leto, 5 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Dash 2 Trade trgovanje kriptovalute PR članek

Sreda, 30. 11. 2022, 22.03

1 leto, 5 mesecev

Kako kupiti kripto kovanec Dash 2 Trade v decembru 2022?

Z našimi navodili za začetnike je nakup kovanca Dash 2 Trade sila preprost

Oglasno sporočilo

Zaradi razcveta kriptovalut se je na trgu pojavila potreba po orodjih, ki omogočajo učinkovito analizo priložnosti za vlagatelje. Tako se je rodila dolgo pričakovana digitalna spletna platforma Dash 2 Trade, ki kripto vlagateljem zagotavlja vsa orodja, s pomočjo katerih lahko tlakujejo svojo pot do uspeha.

V našem vodniku razkrivamo, kako lahko že ta trenutek investirate v Dash 2 Trade, vsakega izmed korakov pa bomo tudi podrobno razdelali. Pod drobnogled bomo vzeli tudi ostale storitve, do katerih lahko dostopate v okviru platforme ter pogledali, kaj se utegne dogajati z vrednostjo tega kripto kovanca v prihajajočih mesecih in letih.

Dash 2 Trade – Najbolj pomembne iztočnice

  • Dash 2 Trade se je izkazal kot ena najbolj obetavnih kriptovalut v letu 2022 zahvaljujoč napredni vgrajeni analitiki ter ostalim orodjem, ki jih ponuja njegova platforma.
  • Njegova platforma omogoča dostop do signalov za trgovanje, napredne analitike, orodij za izgradnjo trgovalne strategije, merilnikov priljubljenosti med vlagatelji ter socialnih omrežjih, pa tudi edinstvenega sistema, ki vlagateljem omogoča ocenjevanje prihajajočih predprodaj kripto kovancev.
  • V ozadju je D2T, kovanec standarda ERC-20, ki ga uporabniki morajo imeti, da lahko dostopajo do vseh orodij v okviru platforme.
  • Dash 2 Trade je ta trenutek v predprodaji, zato lahko vsi morebitni vlagatelji dostopajo do lepih popustov.
  • V 4 fazah bo v obtok prišlo 262.5 milijonov kovancev. Ta trenutek je D2T v zadnji fazi, kar pomeni, da lahko ta kripto kovanec kupite po akcijski ceni 0.0533 usd na enoto. Pohitite, saj je bilo razprodanih že več kot 170 kovancev D2T!

Kupite Dash 2 Trade še danes!

Kako kupiti kripto kovanec Dash 2 Trade? – Navodila po korakih

Dash 2 Trade mnogi označujejo kot enega najbolj obetavnih kripto projektov v letu 2022, saj imajo razvijalci precej dober vpogled v potrebe, ki se pojavljajo na trgu kriptovalut. Zahvaljujoč tej platformi lahko kripto vlagatelji enostavneje presodijo, katere kriptovalute si zaslužijo njihovo pozornost.

Pri nakupu kripto kovancev D2T ne boste naleteli na težave. Dokler so še v fazi predprodaje, morate zgolj obiskati uradno spletno stran, nato pa slediti navodilom.

Pokazali vam bomo, kako.

1. korak – Nastavitev kripto denarnice

Za nakup kripto kovancev D2T potrebujete kripto denarnico, ki lahko sprejema kriptovalute standarda ERC-20. Če ne veste, kako se zadev lotiti ali kje sploh začeti, vam priporočamo, da si na vašo napravo naložite digitalno denarnico MetaMask (podpira tako računalnike kot pametne telefone z operacijskim sistemom iOS in Android). Svetujemo vam, da ste pri namestitvi pozorni, da jo naložite iz uradnega spletnega mesta, saj se boste na tak način izognili morebitnim prevaram.

Finixio_1 | Foto:

2. korak – Nakup kriptovalut ETH ali USDT

Kot predpogoj za naložbo v kriptovaluto Dash 2 Trade je potreben nakup kriptovalute ETH ali USDT. Eno izmed njih boste namreč potrebovali za menjavo vaših sredstev v kovance D2T. Dobra novica je, da je tako ena kot tudi druga omenjena kriptovaluta na voljo skorajda na vseh kripto borzah, zaradi česar lahko govorimo o enostavni dostopnosti. Če si že lastite katero od kriptovalut, jo lahko na ta način enostavno pretvorite v ETH ali USDT, lahko pa za ta namen nakažete sredstva z bančnega računa ali s pomočjo kreditne ali debetne kartice.

3. korak – Povezava denarnice s platformo za predprodajo

V kolikor ste na vašo napravo naložili kripto denarnico MetaMask, vam je na voljo možnost povezave s platformo Dash 2 Trade z enim klikom. Ko se na vašem zaslonu prikaže pojavno okence, potrdite svojo izbiro. Nato se bodo na vašem zaslonu prikazali nadaljnji koraki, ki jim morate slediti, da bo povezava dokončno vzpostavljena.

Finixio_2 | Foto:

4. korak – Nakup kripto kovancev Dash 2 Trade (D2T)

Po uspešni povezavi vaše kripto denarnice sedaj lahko kupite ETH ali USDT, kakor smo že omenili v enem izmed prejšnjih poglavij. V tem koraku morate vnesti skupno število kripto kovancev, ki jih želite kupiti (minimalna vsota znaša 1.000 D2T). Ko ste se prepričali, da je vse v najlepšem redu, sledite navodilom na zaslonu in potrdite morebitna pojavna okenca za izvedbo transakcije.

5. korak – Prevzem kripto kovancev

Po zaključku končne faze predprodaje Dash 2 Trade se bo odvijal poseben dogodek, v okviru katerega bodo vlagatelji lahko prevzeli svoje kripto kovance. V kolikor ste uspešno opravili vse korake in povezali svojo kripto denarnico, morate le počakati na t.i. TGE in prevzamete svoje kripto kovance D2T s preprostim klikom na gumb “prevzemi”.

Finixio_3 | Foto:

Kupite Dash 2 Trade še danes!

Kaj je kriptovaluta Dash 2 Trade?

Številni strokovnjaki za investicije menijo, da imajo kriptovalute pred sabo še lepo prihodnost, kar za vlagatelje pomeni znatne donose. Do leta 2028 naj bi se namreč njihova tržna vrednost vsaj podvojila, pričakujemo pa lahko mnogo kripto projektov z obetavnim tržnim potencialom. Vendar je druga plat te zgodbe, da se vlagatelji mnogokrat izgubijo v poplavi številnih možnosti, ki jih dandanes ponuja trg.

Finixio_4 | Foto:

Dash 2 Trade je več kot le še ena kriptovaluta. Gre se namreč za inovativno platformo z integrirano analitiko ter ostalimi orodji, ki kripto vlagateljem omogočajo sprejemanje bolj informiranih odločitev. Platforma je v lasti Learn 2 Trade, ene vodilnih znamk v izobraževalni panogi s preko 70.000 zadovoljnih uporabnikov.

Finixio_5 | Foto:

Platforma Dash 2 Trade vam nudi:

  • Realnočasovno spremljanje trendov.
  • Napredno analitiko.
  • Vpogled v napredne strategije za trgovce s kriptovalutami.
  • Nagrade za najbolj zveste uporabnike.
  • Obvestila o novih objavah na CEX in DEX.

Vsa orodja so primerna tako za začetnike kot tudi napredne kripto vlagatelje.

Kripto kovanec Dash 2 Trade (D2T)

Kripto kovanec D2T je ključna komponenta platforme, zato ima kot takšen tudi praktično uporabno vrednost. Z njim lahko namreč odklenete plačljiva orodja, ki jih nudi platforma, ki ima dva cenovna razreda. Prvi izmed njiju je “Starter”, ki na mesec stane 400 D2T, višji razred pa se imenuje “Premium”, za katerega boste mesečno odšteli 1.000 D2T. Pomnite, da vam oba razreda omogočata dostop do ključnih orodij za kripto trgovanje, višji razred pa nabor le še poveča.

Finixio_6 | Foto:

Zakaj razmisliti o nakupu kripto kovanca Dash 2 Trade?

Kakor smo že navedli, je kripto kovanec D2T najbolj pomemben del platforme Dash 2 Trade. Vendar pa to še ni vse! V nadaljevanju si bomo pobližje pogledali, zakaj vas utegne zanimati iz vlagateljskega vidika:

Visok potencial donosa

Kakor za mnoge alternativne kripto kovance, je tudi za Dash 2 Trade značilna struktura ERC-20. To pomeni, da je kripto kovanec D2T gostovan na istem omrežju blockchain, kakor Ethereum. To mu odpira številne priložnosti za objavo na decentraliziranih borzah.

Poleg tega je ta kriptokovanec še vedno v fazi predprodaje, kar pomeni, da ga lahko dobite po zelo ugodni ceni. V primeru, da pritegne pozornost dovolj velikega števila vlagateljev, bodo zbrana sredstva zadostovala za objavo na številnih kripto borzah, kar bo njegovi vrednosti dalo še dodaten zagon.

Finixio_7 | Foto:

0 % davek na dobiček

Mnogo kripto vlagateljev odlaša z nakupom kriptovalut, saj se bojijo morebitnega obdavčenja v prihodnosti (o tem se namreč veliko razpravlja na vseh koncih in krajih). Kakor je navedeno v uradni dokumentaciji, sta tako prodaja kot nakupovanje kripto kovanca D2T popolnoma neobdavčeni. 

Zatorej tovrstnih težav pri D2T ni in jih tudi ne bo, zaradi česar je toliko bolj mikavna ponudba na trgu kriptovalut. To bo postalo še toliko bolj bistvenega pomena, ko bo kriptovaluta D2T objavljena na vseh večjih kripto borzah, kar bo še toliko bolj povečalo njeno priljubljenost.

Platforma z naprednimi orodji in funkcijami

Z naložbo v D2T ne le, da si ustvarite možnosti za lepe donose, kripto kovanec služi tudi kot ključ do bogatega nabora orodij, do katerih lahko dostopate v okviru platforme Dash 2 Trade. Prav vsako izmed njih je bilo zasnovano z namenom, da se lahko pred naložbo v kriptovaluto ali kripto projekt, ki vas zanima, še dodatno informirate.

Orodja vključujejo merilnik trendov priljubljenosti določene kriptovalute na družbenih omrežjih ter vpogled v ostale indikatorje, ki so ključnega pomena pri ocenjevanju donosnosti naložbe. Prepričani smo, da boste prav v vsakem cenovnem razredu našli nekaj zase.

Dostop do trgovalnih natečajev

Z nakupom kripto kovancev D2T ste upravičeni tudi do sodelovanja na natečajih, ki jih redno prirejajo upravljalci platforme. Kakor ste morda že ugotovili, je to dober način, da se brez dodatnega vložka dokopljete do še več kripto kovancev D2T. Skupen sklad kovancev za nagrade znaša 50 milijonov enot. 

Finixio_8 | Foto:

Kupite Dash 2 Trade še danes!

Koliko stane Dash 2 Trade?

Praviloma je vrednost kripto kovancev odvisna od skupnega zneska vloženih sredstev in razmer na trgu. Vendar pa je D2T ta trenutek v fazi predprodaje, kar pomeni, da ga vlagatelji lahko dobijo po izredno ugodni ceni. Kljub temu, da najmanjša dovoljena naložba znaša 1.000 D2T, je prag za vstop razmeroma nizek.

Finixio_9 | Foto:

Faze predprodaje Dash 2 Trade

Sprva so razvijalci projekta predvideli 9 faz predprodaje, vendar so se kasneje odločili, da jih skrčijo na 4. Na voljo bo tako le 262.2 milijonov kripto kovancev D2T s tržno kapitalizacijo 13.42 milijonov usd.  Do tega trenutka je bilo razprodanih že 170 milijonov kovancev D2T, v zaključni fazi predprodaje pa se lahko polastite enega izmed njih za le borih 0.0533 usd.

Sklepna misel

Zdaj veste, zakaj je naložba v Dash 2 Trade vredna razmisleka, pa tudi kako se lotiti nakupa. V kolikor si želite ta kripto kovanec zagotoviti po nizki ceni, velja pohiteti, saj je v zaključni fazi predprodaje, ki pa se bo kmalu zaključila.

Naročnik oglasne vsebine je Finixio Ltd.

Ne spreglejte