Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
25. 11. 2022,
14.15

Osveženo pred

1 leto, 5 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Calvaria Dash 2 Trade trgovanje kriptovalute PR članek

Petek, 25. 11. 2022, 14.15

1 leto, 5 mesecev

Trgovci pričakujejo porast treh kovancev na 1 USD, kot pri Dodgecoinu

Oglasno sporočilo

Medvedji trg je bil izjemno uničujoč za Dogecoin, enega najbolj priljubljenih meme kovancev. Kljub temu skupnost ostaja enako ambiciozna glede doseganja višjih cen – mnogi trgovci pričakujejo porast cene v nekaj letih na 1 USD.

Finixio_4 | Foto:

Medvedji trg je bil izjemno uničujoč za Dogecoin, enega najbolj priljubljenih meme kovancev. Kljub temu skupnost ostaja enako ambiciozna glede doseganja višjih cen – mnogi trgovci pričakujejo porast cene v nekaj letih na 1 USD.

Teoretiki pričakujejo, da bo DOGE dosegel vrednost 1 USD

Zadnja leta so si teoretiki (predvsem na Redditu) prizadevali, da bi cena DOGE dosegla 1 USD, čemur se je približala med zadnjim bikovskim trgom. Ko pa je trg dosegel vrhunec, je cena drastično padla, kar je povzročilo znižanje vrednosti kovanca za več kot 90%.

Muskov nedavni prevzem Twitterja je dal DOGE-u novo življenje. Vrednost kovanca se je v zadnjih nekaj tednih močno podražila, kar bi pomenilo, da lahko dosežemo cilj 1 USD že veliko hitreje kot predvideno. To pa pomeni odlično novico za ostale kriptovalute.

Vseeno pa imajo nekateri manjši projekti veliko več prostora za parabolično rast kot Dogecoin, ki že ima tržno kapitalizacijo v desetinah milijard.

Dash 2 Trade (D2T)

Dash 2 Trade je platforma za kripto signale, ki je zbrala 5,4 milijona USD v predprodaji, ki še traja.

Dash 2 Trade se predstavlja kot “Bloombergov terminal za kriptovalute”, ki ga lahko brezplačno uporablja kdorkoli, za starter ali poklicno različico platforme pa je potrebno plačati mesečno naročnino v vrednosti 400 D2T ali 1.000 D2T.

Predprodaja Dash 2 Trade še vedno poteka, a jim je v samo dveh tednih uspelo zbrali že več kot 5,4 milijona USD, kar kaže na visoko stopnjo zanimanja za projekt.

The Impact Project (IMPT)

The Impact Project za vedno spreminja svet ogljikovih dobropisov s spodbujanjem potrošnikov k večji skrbi za podjetja, pri katerih nakupujejo.

Ekipa IMPT je preko svojega programa že vključila vrsto različnih podjetji, ki veljajo za ESG prijazna.

Ob nakupu prek platforme IMPT, si potrošniki prislužijo IMPT kot denarne nagrade, ki jih kasneje lahko unovčijo za ogljikove dobropise kot NFT.

Calvaria: Duels of Eternity (RIA)

Calvaria je povsem nova igra, ki deluje na sistem „play to earn“ (igraj, da zaslužiš), pri čemer se žeton RIA uporablja kot izvorni žeton za ekosistem in kot žeton upravljanja za Calvaria DAO.

DAO Calvaria je osredotočen na izgradnjo in napredovanje projekta ter na kultiviranje uma skupnosti, s ciljem postati eden najbolj dominantnih ekosistemov v igralnem svetu Web3.

Trenutno ekipa Calvarie izvaja promocijo, v sklopu katere podarjajo žetone RIA v vrednosti 100.000 USD. Če želite sodelovati, morate ob žrebanju imeti nekaj žetonov RIA.

Calvaria je ravno zaključila s svojo tretjo fazo predprodaje. Trenutna vrednost žetona RIA je 0,025 USD, vendar se bo do zadnje stopnje predprodaje zvišala na 0,055 USD.

Naročnik oglasne vsebine je Finixio Ltd.

Ne spreglejte