Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
11. 5. 2015,
10.52

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

COTRUGLI Business School MBA izobraževanje advertorial

Ponedeljek, 11. 5. 2015, 10.52

2 meseca, 2 tedna

Prijavite se na natečaj za MBA štipendijo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Objavljamo že 10. štipendijski razpis za šest štipendij MBA in šest štipendij Executive MBA v vrednosti 115 tisoč evrov.

Mednarodna šola COTRUGLI Business School je razpisala že 10. natečaj za štipendije za programa Executive MBA in MBA za leto 2015. K sodelovanju so vabljeni proaktivni in ambiciozni kandidati z voditeljskim potencialom. Najboljšo popotnico za uspešno poslovno življenje, to je štipendijo za program MBA oziroma Executive MBA na COTRUGLI Business School, bo prejelo kar dvanajst slovenskih kandidatov.

Skupno vrednost 115 tisoč evrov bodo razdelili v obliki dveh polnih in desetih polovičnih štipendij. Prejeli jih bodo tisti kandidati, ki imajo največji potencial, da prispevajo h kakovosti menedžmenta v regiji. Udeleženci bodo morali neodvisno komisijo navdušiti s svojim znanjem, razmišljanjem in sposobnostmi.

Sodelujejo lahko kandidati z diplomo in z dobrim znanjem angleščine, za program Executive MBA pa so potrebne še delovne izkušnje na poziciji najmanj srednjega managementa.

COTRUGLI Buisiness School je mednarodna poslovna šola s sedežem v Zagrebu in Beogradu. Njihov projekt štipendiranja je del programa družbene odgovornosti z namenom spodbujanja pozitivnih sprememb v jugovzhodni Evropi.

Kako se prijaviti?

Do 28. maja se lahko prijavite prek spletne prijavnice.

Pričakujete lahko klic predstavnika COTRUGLI Business School, ki vam bo posredoval dokumentacijo in pisno nalogo, posredovati boste morali tudi svoj življenjepis. Izmed poslanih dokumentacij in nalog bo žirija naredila ožji izbor kandidatov, ki bodo opravili še intervju s predstavnikom šole.

Do 15. junija bo mednarodna žirija izbrala kandidate, ki bodo vstopili v sklepni krog selekcijskega postopka. O izboru, poteku selekcije in finalistih bodo kandidate obvestili prek e-pošte.

Komisija bo ocenjevala na podlagi poslanih gradiv in intervjuja s kandidatom.

Ne spreglejte