Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
13. 4. 2021,
9.43

Osveženo pred

3 leta

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek nepremičnine DUTB

Torek, 13. 4. 2021, 9.43

3 leta

DUTB kljub trenutnim razmeram nadaljuje aktivno trženje nepremičnin

Oglasno sporočilo

Družba za upravljanje terjatev bank (DUTB) ob stabilnem tržnem povpraševanju kljub razmeram, ki jih kroji epidemija, nemoteno nadaljuje postopke prodaje nepremičnin. V aprilu in maju se iztekajo roki za oddajo zavezujočih ponudb za najbolj aktualne stanovanjske nepremičnine od Primorske do Štajerske. Ob tem DUTB ponuja tudi več turističnih objektov. Vsa ponudba nepremičnin ter pogojev za sodelovanje na dražbah je na voljo na www.nepremicnine.dutb.eu. Preverite pogoje za nakup.

Ponudba stanovanjskih nepremičnin Ljubljani in okolici, Vojniku in Vipavi

Do vključno 19. aprila letos poteka zbiranje zavezujočih ponudb za večstanovanjski objekt Vipava, kjer je na voljo 13 stanovanj s shrambami in parkirnimi mesti.

V Vojniku bo novi investitor lahko na trg ponudil 43 novih stanovanj v sklopu večstanovanjskega objekta, ki je znova na voljo za nakup kot celota. Oddaja zavezujočih ponudb je mogoča do 3. maja letos.

Večstanovanjski objekt Vojnik | Foto: Večstanovanjski objekt Vojnik

Na obrobju Ljubljane bodo v naselju Tacenske brzice na voljo za nakup še zadnja štiri stanovanja. Na voljo so enosobno, dvosobno ter štiri- in petsobno stanovanje. Oddaja zavezujočih ponudb po sistemu "kdor prvi ponudi, prvi kupi" se začenja predvidoma 26. aprila 2021.

Tacenske brzice | Foto: Tacenske brzice

Do vključno 14. maja letos poteka zbiranje zavezujočih ponudb za stavbno in kmetijsko zemljišče v Zgornjih Pirničah v bližini Medvod.

Prodaja aktualnih turističnih objektov

V Mariboru sta na voljo turistična objekta Wellness hotel Arena ter Pohorske terase, te ležijo ob smučišču Zlate lisice. Za Wellness Hotel Areno bo predvidoma v mesecu aprilu objavljeno zbiranje zavezujočih ponudb. V Celju je na voljo poslovno-stanovanjski objekt Vila Savinja, na Otočcu pa Vila Otočec, ki je primerna za gostinsko-turistično dejavnost. Oba objekta je mogoče tudi najeti. Na voljo sta tudi Vila v Slovenskih Konjicah iz 19. stoletja ter gostinsko-nastanitveni objekt Aparthotel Natura, ki stoji v Lačji vasi.

Wellness hotel Arena | Foto: Wellness hotel Arena

Vila Savinja | Foto: Vila Savinja

Na voljo tudi letalo cessna

Zbiranje zavezujočih ponudb poteka tudi za poslovno letalo znamke Cessna Citation 560XL. Rok za oddajo zavezujočih ponudb je bil podaljšan do 12. maja 2021.

Cessna Citation 560XL | Foto: Cessna Citation 560XL

Več informacij o tem, kako kupiti stanovanjske nepremičnine od DUTB, je na voljo na tej povezavi.  


Naročnik oglasnega sporočila je DUTB.

Ne spreglejte