Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
16. 12. 2022,
16.48

Osveženo pred

1 leto, 4 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Dash 2 Trade kriptovalute trgovanje PR članek

Petek, 16. 12. 2022, 16.48

1 leto, 4 mesece

Dash 2 Trade ICO zbral 10,5 milijona $, beta nadzorna plošča bo 5. januarja

Oglasno sporočilo

Samo še 14 dni je ostalo za vlaganje v enega največjih ICO leta 2022, saj je Dash 2 Trade zbral 10,5 milijona dolarjev in izdal svojo beta različico nadzorne plošče.
 

D2T | Foto:


Vlagatelji so v zadnjih dveh mesecih zgrabili 80 % dodeljenih žetonov D2T, stopnja predprodaje pa še naprej narašča. S pionirskim projektom trgovinskih obveščevalcev je bilo v zadnjih 24 urah zbranih 500.000 $. 

D2T je dostopni kovanec za sistem in je v predprodaji ocenjen na 0,0533 USD, potem ko je bil na začetku naprodaj vlagateljem po 0,0476 USD.

Dash 2 Trade bi se lahko ob lansiranju povečal 10x

Kljub trenutnim razmeram na medvedjem trgu je trg za kakovostno predprodajo še vedno močan in projekti, podprti z dobrimi poslovnimi predlogi, lahko po mnenju analitikov pričakujejo desetkratne donose za zgodnje vlagatelje. Med slednjimi je tudi Dash 2 Trade, ki je prejel 200.000 $ začetnega financiranja tveganega kapitala za zagon svoje inovativne platforme za analitiko trgovanja in signale.

Po FTX je zanimanje za raziskave in orodja za skrbni pregled v razcvetu, kar pomeni, da je Dash 2 Trade na pravem mestu ob pravem času. Poleg tega je njegov razdelek nadzorne plošče v predprodaji inovativen izdelek, ki cilja na ogromen potencial.

Dash 2 Trade odpira vrata tržno preseženim donosom, ki so bili prej v lasti kripto hedge skladov in drugih profesionalcev z orodji in povezavami za zgodnje sodelovanje pri najbolj zanimivih projektih.

Inovativna predprodajna beta nadzorne plošče Dash 2 Trade se bo začela 5. januarja

V YouTubovem pregledu predprodajnega odseka na nadzorni plošči so dobili vlagatelji v Dash 2 Trade hiter vpogled v celoten proces. Ta prvi beta razdelek nadzorne plošče zagotavlja predstavitev bistvenih meritev in podatkovnih točk o predprodajah na temeljit in enostaven za uporabo način. Sklednji vključuje bistvene informacije, kot so tokenomika projekta, dodelitve, zneski povečanja, meritve družbenega razpoloženja, revizije pametnih pogodb, novi oglasi, najbolje prodajana predprodaja, najboljša družbena dejavnost in še veliko več.

Nadzorna plošča uporablja avtomatizirane sisteme in človeško posredovanje za zagotavljanje sistema točkovanja projektov, ki jih avtomatizirani programski sistemi ne morejo ovrednotiti. 

Sistem točkovanja predprodajnih projektov Dash 2 Trade bi lahko postal industrijski standard

Sistem točkovanja Dash 2 Trade bo postal nov standard na trgu za umerjanje kakovosti novih projektov, kar bo potencialnim vlagateljem omogočilo ustrezno razvrščanje, ki gre od 100 (najboljši) do 0.

Platforma za informacije o trgovanju bo vključevala testiranje za nazaj, API za samodejno trgovanje, socialno trgovanje, trgovalna tekmovanja, kurirane signale in številne druge funkcije.

Dash 2 Trade je naročniška storitev, ki zagotavlja funkcije in metrike institucionalne ravni za delček stroškov konkurenčnih sistemov, kot sta terminal Bloomberg ali račun podjetja Glassnode. Naročnine bodo plačane z žetonom D2T, s čimer bo zagotovljeno trajno povpraševanje.

Trije že podpisani posli za kotacijo na CEX, med drugimi tudi Uniswap za dostop do DEX z lastnim skrbništvom

Dash 2 Trade ima zdaj pripravljene tri glavne centralizirane borze, ki bodo ob zaključeni predprodaji objavile žeton, in sicer Changelly Pro, LBank in BitMart, med decentraliziranimi borzami pa Uniswap.

Zagonski partner Dash 2 Trade je Learn 2 Trade, trgovska skupnost 70.000 ljudi, ki hitro raste. Številni strokovnjaki, ki stojijo za Dash 2 Trade, so delali tudi pri Learn 2 Trade in pridobljene izkušnje uporabili pri izgradnji te obetavne kriptovalute.

Po prejemu začetnega financiranja v začetku tega leta je Dash 2 Trade izpolnil vse svoje cilje za konec leta 2022.

Kje in kako kupiti žeton D2T?

Za vlaganje v predprodajo potrebujete USDT (Tether) ali ETH. Če nimate kripto denarnice, lahko kupite ETH z debetno ali kreditno kartico neposredno na spletnem mestu Dash 2 Trade.

Za mobilne uporabnike je najbolje, da uporabljajo Trust Wallet in se pomaknejo na predprodajno stran prek vgrajenega brskalnika Trust Wallet.

Kodo pametne pogodbe Dash 2 Trade v celoti revidira SolidProof, ekipo pa preverja Coinsniper.

Naročnik oglasne vsebine je Finixio Ltd.  

Ne spreglejte