Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
22. 3. 2016,
10.18

Osveženo pred

7 let, 2 meseca

Oglasno sporočilo

Natisni članek

borza facebook Fortrade

Torek, 22. 3. 2016, 10.18

7 let, 2 meseca

Zaslužite od doma s trgovanjem s ceno delnic največje družbene mreže

Oglasno sporočilo

Foto: Lyxor

Povsem brezplačno se v treh preprostih korakih vključite v trgovanje s ceno Facebooka od svojega doma:

1. registrirajte brezplačen račun za trgovanje na povezavi tukaj,

2. verificirajte račun,

3. in avtomatsko dobite 50 evrov na svoj račun, s katerimi lahko takoj začnete trgovati in služiti na svetovni borzi.

V začetku leta so delnice Facebooka prvič,vstopile v skupino 20 delnic, v katere vlagatelji v ZDA največ vlagajo. S 300 milijardami dolarjev je Facebook osmo največ vredno podjetje na svetu in tudi največja družbena mreža s prek 1,6 milijarde uporabnikov.

Da bi delnica postala ena tistih, s katero institucionalni vlagatelji največ trgujejo, mora biti tako imenovani "blue chip" – delnica, ki je simbol za kvaliteto in vrednost.

Razlog, zakaj se z delnicami Facebooka toliko trguje, je ta, da so preprosto postale prevelike in se jih ne da več ignorirati. Tekom preteklega leta so delnice Facebooka zrasle za 32 odstotkov in pomembno povečale svoj odstotek, tako v okviru S&P500 indeksa kot tudi v Nasdaqu.

Warren Buffett, ki velja za najboljšega vlagatelja vseh časov, je največ zaslužil s skoraj popolnim izogibanjem tehnološkega sektorja. Prehiter razvoj tehnološke industrije in nezmožnost predvidevanja, katera podjetja bodo obstala vsaj deset let in katera ne, so poskrbeli, da ta veliki vlagatelj zaobide ta sektor. Pred nekaj leti so predvidevali, da bo vse manjše število mladih uporabljalo družbene mreže in da bo Facebook doletela enaka usoda kot MySpace. Kar pa očitno ni res.

Število aktivnih uporabnikov Facebooka še vedno narašča in to s hitrejšim tempom kot pri Twitterju, četudi ima skoraj petkrat več uporabnikov od njega. Skratka, institucionalni vlagatelji so končno dali delnicam Facebooka mesto, ki si ga zaslužijo, z vednostjo, da bo to družbeno omrežje očitno obstalo na finančnem trgu dlje časa, kot je kdorkoli lahko le upal. Poleg institucionalnih vlagateljev v delnice Facebooka vse več vlagajo tudi posamezniki.

Od začetka leta do danes so delnice Facebooka zrasle za devet odstotkov, po podatkih analitikov Financial Timesa pa bi v teku letošnjega leta lahko zrasle še za dodatnih 20 odstotkov.

Fortrade Ltd je avtoriziran in reguliran v Veliki Britaniji s strani FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.

Produkti Contracts for Difference (CFD-ji) so proizvodi s finančnim vzvodom in predstavljajo visoko stopnjo tveganja za vaš kapital, saj se lahko cene hitro obrnejo proti vam. Ti produkti morda niso primerni za vse kliente, zato poskrbite za razumevanje tveganja in poiščite neodvisne nasvete.To gradivo ne predstavlja ponudbe oziroma navajanja k transakcijam v kakšnem koli finančnem instrumentu. Izgube lahko presežejo vaše vloge, zato ste lahko primorani opraviti dodatna vplačila. Fortrade ne prevzema odgovornosti za kakršno koli uporabo, ki lahko izhaja iz teh izjav, niti za kakršne koli nastale posledice. Podan ni noben prikaz oziroma zagotovilo natančnosti ali celovitosti teh informacij. Posledično osebe, ki ukrepajo v skladu z njimi, delujejo izključno na lastno odgovornost.

Ne spreglejte