Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
18. 8. 2016,
9.30

Osveženo pred

7 let, 2 meseca

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Ferrari Fortrade delnice svetovna borza

Četrtek, 18. 8. 2016, 9.30

7 let, 2 meseca

Zaslužite na delnicah Ferrarija s pomočjo podarjenih 50 evrov na vašem trgovalnem računu

Oglasno sporočilo

Foto: Lyxor

Od februarja letos do danes je cena delnic avtomobilske znamke superšportnih vozil Ferrari S.p.A. narasla za 50 %. Trenutno se kotira z njihovimi delnicami v višini malo pod 48 dolarji.

Izkoristite priložnost in zaslužite s trgovanjem delnic Ferrarija na svetovni borzi, z brezplačnimi sredstvi v višini 50 evrov.

Brezplačnih 50 evrov za trgovanje prevzemite tukaj.

Ferrari je prvič javno ponudil svoje lastniške vrednostne papirje (ang. Initial public offering) na borzi v New Yorku (NYSE) oktobra 2015, s ciljem zbrati 900 milijonov dolarjev.

Po odcepitvi od avtomobilskega giganta Fiat Chrysler (FCAGroup) v začetku leta 2016 je Ferrari povečal prodajo svojih vozil in kar je najpomembnejše, dvignil pričakovanja glede prihodnje prodaje. Natančneje, na osnovi finančnih analiz in poročil je Ferrari v prvem četrtletju tekočega leta nepričakovano povečal prodajo svojih vozil za 15 %, na kitajskem tržišču celo za 16 %. Najbolj so k tej prodajni rasti pripomogli modeli z osemcilindričnim motorjem (twin-turbo 3.9L V8) 488 GTB, 488 Spider in Ferrari California, vsi v cenovnem razponu od 200.000 USD do 300.000 USD.

Zaradi uspešne pretekle prodaje so se začetna pričakovanja o prodaji 7900 vozil spremenila in se zato v letu 2016 pričakuje prodaja več kot 8000 vozil te italijanske znamke. Poleg tega, v skladu s skromnimi pričakovanji same družbe, Ferrari pričakuje naročilo do 9000 novih vozil letno, do konca 2019.

Navkljub večjemu povpraševanju Ferrari ne odstopa od svoje poslovne filozofije, ki daje poudarek na visoki kakovosti izdelave in zmogljivostih njihovih vozil, ki dosegajo povprečno ceno nad 190.000 dolarji.

Letos se za Ferrari pričakuje 3 milijarde dolarjev letnih prihodkov od prodaje, kar je več od prvotno planiranih 2,9 milijarde dolarjev, poroča Bloomberg. Poleg tega, ljubitelji vozil Ferrari, nestrpno pričakujejo prihajajoči novi model Ferrari F12M Berlinetta, ki bo javnosti najverjetneje prvič predstavljen na ženevskem sejmu vozil, marca 2017.

Fortrade Ltd je avtoriziran in reguliran v Veliki Britaniji s strani FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.

Produkti Contracts for Difference (CFD-ji) so produkti s finančnim vzvodom in predstavljajo visoko stopnjo tveganja za vaš kapital, saj se lahko cene hitro obrnejo proti vam. Ti produkti morda niso primerni za vse kliente, zato poskrbite za razumevanje tveganja in poiščite neodvisne nasvete.To gradivo ne predstavlja ponudbe oziroma navajanja k transakcijam v kakšnem koli finančnem instrumentu. Izgube lahko presežejo vaše vloge, zato ste lahko primorani opraviti dodatna vplačila. Fortrade ne prevzema odgovornosti za kakršno koli uporabo, ki lahko izhaja iz teh izjav, niti za kakršne koli nastale posledice. Podan ni noben prikaz oziroma zagotovilo natančnosti ali celovitosti teh informacij. Posledično osebe, ki ukrepajo v skladu z njimi, delujejo izključno na lastno odgovornost.

 

Ne spreglejte