Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
2. 9. 2016,
8.27

Osveženo pred

2 leti, 9 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

poletno branje trening prodaje analiza prodaje prodajne tehnike poslovne zamisli prodajni nasveti prodajni blog poslovno svetovanje Pro-nasvet Marko Bucić

Petek, 2. 9. 2016, 8.27

2 leti, 9 mesecev

Prodajni nasveti in prodajni treningi na malce drugačen način

Oglasno sporočilo

Foto: Pro-nasvet

Prijetno, zanimivo in poučno branje besedil prodajnega bloga na spletni strani www.pro-nasvet.si.

Poletni meseci so idealni za prijetno, osvežujoče in kakovostno branje. Berete lahko nekje v senci na dopustu, doma na terasi ali pa v službi z namenom sprostitve, izobraževanja ter pridobivanja novih, svežih poslovnih znanj in idej. Vremenska napoved je spodbudna, saj naj bi bila tudi jesen zelo prijetna, zato smo se odločili, da vam predstavimo novost na področju poslovnega bloga, katerega besedila so prodajno obarvana. Gre za prodajne nasvete, ideje, izkušnje ter predstavitev različnih prodajnih tehnik in malce drugačnih zamisli, ki so vse zbrane v blogu na spletni strani www.pro-nasvet.si. Verjamemo, da bo to branje postalo vaša stalnica, ne glede na letni čas ali vreme.

V kolikor potrebujete kakovosten prodajni nasvet, nam pišite na elektronski naslov marko@salesfocus.me

Besedila poleg prodajne komponente izžarevajo veliko življenjskosti, posebnosti in želje po iskanju novih izzivov. V ozadju je avtor Marko Bucić, ki se je pred kratkim odločil za samostojno poslovno pot v podjetju Pro-nasvet, kjer podjetjem pomaga pri optimizaciji in analizi prodaje, reševanju marsikatere prodajne uganke ter organizira treninge prodaje. Pred tem je bil kar nekaj časa zaposlen v različnih slovenskih podjetjih, kjer je izpopolnjeval svoje znanje, zasedal vodstvene položaje v prodaji in posledično nabral veliko poslovnih izkušenj.

V nadaljevanju si poglejte kratek video, v katerem je predstavljena edinstvena Salesfocus online Prodajna šola. Izvedeli boste tudi zakaj je podjetje Pro-nasvet prava rešitev za vas in kako izboljšati prodajne rezultate v vašem podjetju.

Ste tudi vi dopustovali v krajih, kjer imajo makadamske ceste, in je vaš avtomobil ostal prašen? Ste se vprašali, kako zadržati visok tempo dela tudi v poletnih mesecih? Če iščete dobro poslovno zamisel za gostinstvo ali želite poiskati pravo energijo in srčnost za kakovostno delo, je nekaj prispevkov kot nalašč za vas. Na prodajnem blogu je bilo v zadnjih mesecih že kar nekaj objav, Marko pa nam je obljubil, da jih bo še naprej dosledno pisal in delil z vami.

Na področju prodaje smo na ta način vsekakor dobili popestritev, in sicer tako na spletu kot tudi na trgu poslovnega svetovanja na splošno. Verjamemo, da boste z veseljem prebirali prispevke, mogoče pa se boste tudi neposredno za nasvet obrnili na Marka in njegovo podjetje.

Če bi radi svojo prodajno ekipo dvignili na višjo raven ali prehiteli svojo konkurenco in izstopali na trgu, stopite v stik z njim na marko@salesfocus.me

Vabimo vas k dobremu branju in boljši prodaji!

Ne spreglejte