Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
11. 11. 2016,
10.14

Osveženo pred

7 let, 1 mesec

Oglasno sporočilo

Natisni članek

e-knjiga borza Fortrade

Petek, 11. 11. 2016, 10.14

7 let, 1 mesec

PREVZEMITE BREZPLAČNO E-KNJIGO: Kako zaslužiti na svetovni borzi

Oglasno sporočilo

Trgovanje na svetovni borzi je lahko zelo DOBIČKONOSNO, če veste, kako pravilno izkoristiti priložnosti, ki vam jih ta trg vsakodnevno omogoča.

Na svetovni borzi lahko trgujete z več kot 150 produkti, vključno z valutami, zlatom, nafto, surovinami, delnicami in indeksi. Glede na to in glede na edinstveno možnost zaslužka tako takrat, ko cene rastejo, kot takrat, ko cene padajo, je ta trg v kratkem času postal absolutni hit na svetu med vlagatelji. Trend se počasi širi tudi pri nas.

Na priljubljenost tega načina služenja denarja pa vpliva to, da na svetovno borzo pristopate in na njej trgujete prek interneta, s svojim računalnikom ali pametno napravo, kot sta telefon ali tablica, kjerkoli ste, 24 ur na dan, pet dni na teden.

Prevzemite brezplačno e-knjigo in izvedite, kako se vključiti in izkoristiti vsakodnevne priložnosti za zaslužek, ki vam jih omogoča svetovna borza.

Prevzemite BREZPLAČNO E-KNJIGO tukaj.

Fortrade Ltd v Veliki Britaniji avtorizira in regulira FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.

Opozorilo o tveganju in izjava o omejitvi odgovornosti
Produkti Contracts for Difference (CFD-ji) so produkti s finančnim vzvodom in predstavljajo visoko stopnjo tveganja za vaš kapital, saj se lahko cene hitro obrnejo proti vam. Izgube lahko presežejo vaše vloge, zato ste lahko primorani opraviti dodatna vplačila. Ti produkti morda niso primerni za vse kliente, zato poskrbite za razumevanje tveganja in poiščite neodvisne nasvete.To gradivo ne predstavlja ponudbe oziroma navajanja k transakcijam v kakšnemkoli finančnem instrumentu. Fortrade ne prevzema odgovornosti za kakršnokoli uporabo, ki lahko izhaja iz teh izjav, niti za kakršnekoli nastale posledice. Podan ni noben prikaz oziroma zagotovilo natančnosti ali celovitosti teh informacij. Posledično osebe, ki ukrepajo v skladu z njimi, delujejo izključno na lastno odgovornost.

Ne spreglejte