Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
6. 10. 2016,
7.00

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

trgovanje delnice Fortrade

Četrtek, 6. 10. 2016, 7.00

6 let, 6 mesecev

Prevzemite brezplačnih 50 evrov in trgujte z delnicami najbolj poznanih tehnoloških podjetij na svetu

Oglasno sporočilo

Od 15. januarja 2016 je cena delnice Intela zrasla za približno 25 odstotkov. Zdi se, da to podjetje počasi zapušča slabo obdobje iz preteklosti.

Fortrade vsem bralcem Siol.net podarja brezplačnih 50 evrov za trgovanje s cenami delnic Intela, enega najbolj poznanih tehnoloških podjetij na svetu.

Brezplačnih 50 EUR za trgovanje lahko prevzamete tukaj.

Rekordna rast delnic v zadnjih 15 letih

 | Foto:

Pred dvema tednoma je izvršni direktor Intela napovedal, da pričakuje rast prodaje v tretjem fiskalnem četrtletju tekočega leta, saj ponudniki delov za osebne računalnike obnavljajo svoje zaloge. Ta prijetna novica je pripomogla k temu, da je cena delnice Intela v sredini septembra dosegla 38 ameriških dolarjev, kar je najvišja dosežena cena v zadnjih petnajstih letih.

Brezplačnih 50 evrov za trgovanje z delnicami Intela lahko prevzamete tukaj.

Intel in Apple

 | Foto:

Druga pozitivna novica je, da so Intelove komponente sestavni del telefona iPhone 7, ki spada pod okrilje podjetja Apple. Intel dobavlja štiri pomembne komponente za omenjeni telefon: dva oddajnika, čip in modem. Tudi zaradi tega analitiki pričakujejo rast prodaje v prihodnje.

Kot poroča Bloomberg, Intel pripravlja še druge tržne novosti. Izvršni direktor prodaje je napovedal njihov preboj na trg robotov in dronov (brezpilotnih letal).

Brezplačnih 50 evrov za trgovanje z delnicami Intela lahko prevzamete tukaj.

Poslovni rezultati podjetja Intel

Gledano v celoti lahko Intel v prihodnost zre z optimizmom predvsem zaradi naslednjih razlogov:

  • Julija 2016 je vse analitike presenetil s finančnim poročilom o 13,5 milijarde ameriških dolarjev prihodkov v drugem četrtletju, kar je tri odstotke več v primerjavi z istim obdobjem lani.
  • Za tretje četrtletje so pričakovanja tega tehnološkega giganta iz Kalifornije spet velika. Pričakovani prihodki od prodaje v višini 15,6 milijarde ameriških dolarjev bi presegli rezultate z začetka tekočega leta za 15 odstotkov.
  • Za letošnje leto predvidevajo, da bo skupna prodaja dosegla 58,617 milijarde ameriških dolarjev, kar bi pomenilo 5,9-odstotno rast v primerjavi z letom 2015.

Brezplačnih 50 evrov za trgovanje z delnicami Intela lahko prevzamete tukaj.

Fortrade v Veliki Britaniji avtorizira in regulira FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.

Produkti Contracts for Difference (CFD-ji) so produkti s finančnim vzvodom in predstavljajo visoko stopnjo tveganja za vaš kapital, saj se lahko cene hitro obrnejo proti vam. Ti produkti morda niso primerni za vse kliente, zato poskrbite za razumevanje tveganja in poiščite neodvisne nasvete. To gradivo ne predstavlja ponudbe oziroma navajanja k transakcijam v kakšnemkoli finančnem instrumentu. Izgube lahko presežejo vaše vloge, zato ste lahko primorani opraviti dodatna vplačila. Fortrade ne prevzema odgovornosti za kakršnokoli uporabo, ki lahko izhaja iz teh izjav, niti za kakršnekoli nastale posledice. Podan ni noben prikaz oziroma zagotovilo natančnosti ali celovitosti teh informacij. Posledično osebe, ki ukrepajo v skladu z njimi, delujejo izključno na lastno odgovornost.

Ne spreglejte