Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
14. 9. 2016,
12.13

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

trgovanje svetovna borza Burberry Fortrade

Sreda, 14. 9. 2016, 12.13

6 let, 6 mesecev

Prevzemite brezplačnih 50 evrov in trgujte z delnicami Burberryja

Oglasno sporočilo

Foto: Fortrade

Od začetka leta 2016 je cena delnice priljubljene britanske modne hiše Burberry zrasla za 26 odstotkov. Po besedah izvršnega direktorja Marca Gobettija Burberry čaka še svetlejša prihodnost. Gobetti je pred prihodom v Burberry že deloval na čelu podjetij Moschino, Givenchy in Céline in je poznan kot vrhunski poznavalec luksuzne industrije.

Fortrade vsem bralcem Siol.net podarja 50 evrov za trgovanje s ceno delnic Burberryja na svetovni borzi.

Brezplačnih 50 evrov za trgovanje lahko prevzamete tukaj.

Nova strategija Burberryja

 | Foto: Fortrade Foto: Fortrade

Za boljše pozicioniranje na trgu je podjetje pred kratkim napovedalo program zniževanja stroškov za sto milijonov funtov. Februarja letos je Burberry napovedal, da bo svoje ključne modne dogodke namesto štirikrat letno organiziral dvakrat na leto. Po principu "see now, buy now" oziroma "kar vidiš, kupi takoj" bodo izdelki, predstavljeni na reviji, kupcem na voljo takoj, in sicer tako prek spleta kot tudi v trgovinah. Namen tovrstnega modela prodaje, ki ga močna konkurenca že uspešno uporablja, je utrditi prvi, najmočnejši vtis potrošnikov.

Brezplačnih 50 evrov za trgovanje s ceno delnic Burberryja lahko prevzamete tukaj.

Poslovni rezultati Burberryja

 | Foto: Fortrade Foto: Fortrade

Zaradi slabitve britanskega funta glede na druge valute so proizvodi te modne hiše, ki je večinoma izvozno usmerjena, postali dostopnejši potrošnikom po vsem svetu. Čeprav je imelo v zadnjih petih letih podjetje velike težave, predvsem zaradi znižane potrošnje na Kitajskem, je rast prihodkov občutna in stopnja dobičkonosnosti dvomestna. Celo v tem letu, težkem za industrijo luksuznih dobrin, podjetju uspeva ohranjati zelo solidno raven uspešnosti.

Pričakujejo rast prihodkov od prodaje in tudi izboljšanje kazalnika dobičkonosnosti v drugi polovici leta 2016.

Brezplačnih 50 evrov za trgovanje s ceno delnic Burberryja lahko prevzamete tukaj.

Fortrade v Veliki Britaniji avtorizira in regulira FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.

Produkti Contracts for Difference (CFD-ji) so produkti s finančnim vzvodom in predstavljajo visoko stopnjo tveganja za vaš kapital, saj se lahko cene hitro obrnejo proti vam. Ti produkti morda niso primerni za vse kliente, zato poskrbite za razumevanje tveganja in poiščite neodvisne nasvete. To gradivo ne predstavlja ponudbe oziroma navajanja k transakcijam v kakšnemkoli finančnem instrumentu. Izgube lahko presežejo vaše vloge, zato ste lahko primorani opraviti dodatna vplačila. Fortrade ne prevzema odgovornosti za kakršnokoli uporabo, ki lahko izhaja iz teh izjav, niti za kakršnekoli nastale posledice. Podan ni noben prikaz oziroma zagotovilo natančnosti ali celovitosti teh informacij. Posledično osebe, ki ukrepajo v skladu z njimi, delujejo izključno na lastno odgovornost.

Ne spreglejte