Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
14. 12. 2016,
9.57

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

VSebino omogoča RWE

Natisni članek

RWE elektrika podjetnik advertorial

Sreda, 14. 12. 2016, 9.57

2 meseca, 1 teden

Obrtniki in podjetniki, ste se res prepričali, da ne plačujete preveč?

VSebino omogoča RWE

Od tega, koliko posamezni podjetniki in obrtniki plačujejo za električno energijo in druge energente, sta odvisna tudi njihovo celotno poslovanje in zaslužek.

Koliko lahko prihrani podjetnik, če zamenja dobavitelja električne energije?  | Foto: Thinkstock Koliko lahko prihrani podjetnik, če zamenja dobavitelja električne energije? Foto: Thinkstock

Najcenejši na trgu za gospodinjstva: RWE

Rezultati analize cen glede na izbranega dobavitelja za leto 2015, ki jo je opravil direktorat za energijo na ministrstvu za infrastrukturo, so pokazali, da je bil konec leta 2015 na segmentu vseh stopenj odjema na dvotarifnem merjenju najcenejši dobavitelj elektrike RWE Ljubljana. RWE ne zaračunava dodatnih pavšalnih stroškov nadomestila za vodenje in obdelavo računa.

Vsak mesec več kot tri evre cenejša elektrika

Ministrstvo za infrastrukturo je pregledalo cene električne energije različnih dobaviteljev. Samo eden je najcenejši. | Foto: Thinkstock Ministrstvo za infrastrukturo je pregledalo cene električne energije različnih dobaviteljev. Samo eden je najcenejši. Foto: Thinkstock

Analiza ministrstva za infrastrukturo razkriva še, da je bil lani decembra končni mesečni račun najcenejšega dobavitelja RWE glede na najdražjega za 5,6 odstotka cenejši (pri povprečnem odjemalcu na dvotarifnem merjenju).

Idealen poslovni partner za obrtnike in podjetnike

Ne le gospodinjski odjemniki, tudi poslovni subjekti lahko z zamenjavo dobavitelja električne energije občutno znižajo stroške poslovanja.

RWE lahko postane zanesljiv poslovni partner vsakega podjetnika, saj je s posebno ponudbo za poslovne odjemalce naredil pomemben korak k še večji uspešnosti vašega posla.

Primer: podjetnik s pisarniško dejavnostjo lahko prihrani tudi do 224 evrov

Koliko lahko prihrani podjetnik, če zamenja dobavitelja električne energije? | Foto: Thinkstock Koliko lahko prihrani podjetnik, če zamenja dobavitelja električne energije? Foto: Thinkstock

Za primer ponazoritve, kako ugodna je elektrika pri dobavitelju RWE, smo vzeli pisarniško dejavnost.

V pisarni, kjer dela šest ljudi, mesečno porabijo približno 600 kilovatnih ur elektrike.

Če zamenjajo dobavitelja elektrike, lahko letno prihranijo od 73 do 224 evrov, odvisno od cene, ki jo je imel njihov prvotni dobavitelj.

Akcija za obrtnike in podjetnike

Poleg zajamčene cene do 31. 1. 2018 RWE ponuja tudi deset odstotkov popusta na ceno z rednega cenika. Akcija zamenjave dobavitelja traja do 31. 12. 2016.

RWE za poslovne odjemalce ponuja osebno svetovanje na telefonu 059 365 960.

Preverite svoj prihranek

Dobro je vedeti, kako je sestavljena položnica za elektriko. Le tako lahko znižamo stroške. | Foto: Thinkstock Dobro je vedeti, kako je sestavljena položnica za elektriko. Le tako lahko znižamo stroške. Foto: Thinkstock

Ali veste, kaj piše na položnici za elektriko?

Skupna cena električne energije pri končnem odjemalcu je sestavljena iz:

- cene električne energije in stroškov njene dobave,
- cene za uporabo omrežja, ki je sestavljena iz omrežnine in dodatkov k omrežnini,
- trošarine ali takse na električno energijo ter
- davka na dodano vrednost.

Prepišite podatke s svojega zadnjega računa za elektriko in preverite, koliko bi plačali pri RWE. Zagotovite si nižje stroške in še danes preklopite na RWE.

Cena RWE za podjetnike:

  • višja tarifa: 0,05292 evra/kWh (brez DDV)
  • nižja tarifa: 0,03506 evra/kWh (brez DDV)
  • enotna tarifa: 0,04690 evra/kWh (brez DDV)

Ne nazadnje: ste pregledali razsvetljavo?

Žarnice LED porabijo do 90 odstotkov manj energije. | Foto: Thinkstock Žarnice LED porabijo do 90 odstotkov manj energije. Foto: Thinkstock Čeprav se zdi nepotrebno, je mesečni račun za elektriko močno odvisen tudi od tega, kakšno razsvetljavo uporabljamo. Strokovnjaki pri RWE lahko pregledajo vašo razsvetljavo ter vam svetujejo, kako lahko hitro in brez začetne investicije znižate stroške razsvetljave poslovnih prostorov z najsodobnejšimi žarnicami LED.

Prednosti žarnic LED v primerjavi s klasičnimi žarnicami:

  • do 90 odstotkov nižja poraba električne energije,
  • do 25-krat daljša življenjska doba,
  • takojšnja osvetlitev s 100-odstotno jakostjo in
  • nižji stroški vzdrževanja.

Za dodatne prihranke lahko naročite pakete visokokakovostnih žarnic LED proizvajalca General Electric z možnostjo plačila na 36 obrokov.

Pri RWE podjetnikom ponujajo elektriko z desetodstotnim popustom na ceno z rednega cenika. | Foto: Thinkstock Pri RWE podjetnikom ponujajo elektriko z desetodstotnim popustom na ceno z rednega cenika. Foto: Thinkstock Trije poslovni razlogi za zamenjavo dobavitelja elektrike

RWE vam ponuja tri ključne razloge, zakaj bi morali še danes postati njihovi odjemalci električne energije:

1. akcijska cena elektrike za poslovne odjemalce,
2. zajamčena cena za eno leto,
3. desetodstotni popust na ceno z rednega cenika.

Zamenjava še nikdar ni bila lažja. Izpolnite obrazec, RWE pa vam bo dostavil pogodbo v podpis.

 

Ne spreglejte