Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
30. 9. 2015,
13.00

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

ECE elektrika intervju advertorial

Sreda, 30. 9. 2015, 13.00

2 meseca, 1 teden

"Imamo realne možnosti, da postanemo najboljši in največji trgovec na trgu"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Z združitvijo Elektra Celje Energija in Elektra Gorenjska Prodaja bomo dobili drugega največjega ponudnika energije v Sloveniji, ki bo oskrboval kar 200 tisoč gospodinjstev.

Glavna cilja novega združenega podjetja, ki bo delovalo pod skupnim imenom ECE, bosta skrb za okolje in aktivna skrb za potrošnike – s kakovostnimi storitvami in nasveti za varčnejšo rabo energije.

"Do te združitve je prišlo povsem spontano," nam je povedal Rudolf Ogrinc, direktor podjetja Elektro Gorenjska Prodaja, ki v novem podjetju vidi priložnost za izboljšave in še bolj kakovostne storitve.

"Združili smo se predvsem zaradi odjemalcev in zaradi boljših storitev," je dodal Mitja Terče, direktor podjetja Elektro Celje Energija, in ob tem povedal, da bodo v novo podjetje prinesli najboljše storitve in ponudbe obeh podjetij. "S 1. oktobrom bodo skupni odjemalci dobili brezplačno 080 številko, mobilno aplikacijo in čudovito spletno stran. Vsi odjemalci pa bodo dobili obnovljive vire energije," ena največjih prednosti skupnega podjetja je tudi enotni skupni račun, ki je bolj pregleden in transparenten.

"Od Elektra Celje Energija smo prevzeli skupni račun, na katerem je navedenih več merilnih mest in več različnih energentov ter drugih produktov. Račun je veliko bolj pregleden, kot je naš obstoječi račun, tako da bo to zelo dobra pridobitev za vse naše kupce," je prepričan Rudolf Ogrinc. "Ne samo to, da bo račun bolj pregleden, kupci bodo lahko tudi privarčevali pri provizijah."

Glavni cilj skupnega podjetja: 100-odstotna čista energija za vse!

Iskanje inovativnih načinov, kako Slovencem približati 100-odstotno čisto energijo, bo temeljna naloga združenega podjetja, ki s svojim delovanjem stremi k bolj zeleni Sloveniji.

"Imamo res čudovito naravo, naša naloga je, da jo pomagamo ohraniti," se zaveda Terče, ki je to poslanstvo začel že v Celju, ko je vsem gospodinjstvom in malim podjetjem ponudil energijo iz obnovljivih virov popolnoma brezplačno. "Ob združitvi dodajamo približno 60 tisoč okolju zavednih kupcev, ki bodo z združitvijo brez doplačila dobili energijo iz obnovljivih virov."

V drugi fazi pa bo novo podjetje vso energijo osredotočilo predvsem v hitrejši razvoj podjetja in tako strankam ponudilo še več kakovostnih storitev. "Z združitvijo smo dobili večjo možnost za boj na trgu, kjer bomo resen in velik igralec z jasno začrtano prihodnostjo. Imamo realne možnosti, da postanemo najboljši in največji trgovec na trgu," je napovedal Terče.

Njihovo poslanstvo se ne bo osredotočilo samo na iskanje najboljših storitev, svojim odjemalcem želijo postati zaupanja vreden partner, ki jim bo znal svetovati tudi pri varčevanju z energijo in spodbujanju k izkoriščanju obnovljivih virov, tudi pri ogrevanju.

"Naučiti se moramo varčevati z energijo in jo tudi bolj učinkovito uporabljati," zato bo ključno poslanstvo podjetja opozarjati in izobraževati ljudi, kako lahko privarčujejo pri energiji.

Ne spreglejte