Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

David Kos

Ponedeljek,
23. 1. 2017,
13.13

Osveženo pred

5 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,25

Natisni članek

Osebne finance dražba dražba stanovanj nepremičnine smučišče zimska rekreacija

Ponedeljek, 23. 1. 2017, 13.13

5 let, 5 mesecev

Apartmaji na slovenskih smučiščih, ki jih bodo prodajali na dražbah

David Kos

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,25
Apartma | Foto Google Street View

Foto: Google Street View

V prihodnjih dneh bo na dražbah na prodaj nekaj apartmajev, ki stojijo na slovenskih smučiščih. Izklicne cene se gibljejo od 48 tisočakov do 1,6 milijona evrov, kolikor je treba odšteti za dve apartmajski hiši na Ribniškem Pohorju.

Na Hočkem Pohorju bo 31. januarja na javni dražbi na prodaj opremljen apartma v pritličju apartmajske hiše Bolfenk 1.

Izklicna cena za slabih 90 kvadratnih metrov stanovanjske površine znaša 67.800 evrov. Najnižji znesek višanja ponudbe v posameznem koraku je dva tisoč evrov.

Zainteresirani kupci apartmaja na Bolfenku morajo varščino v višini 6.780 evrov vplačati do 30. januarja. | Foto: Google Street View Zainteresirani kupci apartmaja na Bolfenku morajo varščino v višini 6.780 evrov vplačati do 30. januarja. Foto: Google Street View Davek in druge stroške prenosa lastništva plača kupec. Objavljene cene ne vsebujejo nobenih davkov in prispevkov, ki bremenijo kupca. Zainteresirani kupci morajo varščino v višini desetine izklicne cene vplačati do 30. januarja.

Ogled je možen po predhodnem dogovoru na telefon 070 570 930.

Dva manjša apartmaja na Rogli

Do 13. februarja lahko oddate zavezujočo ponudbo za nakup manjšega apartmaja na Rogli. Na prodaj sta dve enoti, vsaka v velikosti 21 kvadratnih metrov. Izklicna cena znaša 48 tisoč evrov.

Varščino v višini 4.800 evrov je potrebno plačati najkasneje do 12. februarja.

Ob smučišču na Rogli stečajna upraviteljica zbira zavezujoče ponudbe za nakup dve manjših apartmajev. Izklicna cena vsakega je postavljena pri 48 tisočakih. | Foto: Google Street View Ob smučišču na Rogli stečajna upraviteljica zbira zavezujoče ponudbe za nakup dve manjših apartmajev. Izklicna cena vsakega je postavljena pri 48 tisočakih. Foto: Google Street View

Apartmajski hiši na Ribniškem Pohorju se prodaja kot celota

Na Ribniškem Pohorju, v neposredni bližini smučišča Ribnica na Pohorju, bosta 2. februarja na prodaj dve novejši apartmajski hiši, ki se prodajata kot celota.

Izklicna cena za skupno 22 opremljenih apartmajev, s katerimi trenutno upravlja najemnik, znaša 1,59 milijona evrov. Stečajna upraviteljica Simona Goriup bo skušala objekta na drugi javni dražbi prodati v celoti. Na vprašanje, ali bo ob neuspešni dražbi apartmaje trgu ponudila posamezno ni želela odgovoriti. "Videli bomo, koliko bo zanimanja za celoto, nato se bom odločala naprej," je dejala.

Apartmaji so veliki od 16 do 130 kvadratnih metrov. Dražitelji lahko ceno zvišujejo v koraku po 10 tisočakov. Varščino v višini slabih 80 tisočakov morajo zainteresirani kupci vplačati do 1. februarja.

Dve apartmajski hiši s skupno 22 enotami na Ribniškem Pohorju bosta v začetku februarja na prodaj za 1,6 milijona evrov. | Foto: Google Street View Dve apartmajski hiši s skupno 22 enotami na Ribniškem Pohorju bosta v začetku februarja na prodaj za 1,6 milijona evrov. Foto: Google Street View Ogled premoženja in drugo dokumentacijo povezano s prodajo premoženja stečajnega dolžnika je možen po predhodnem dogovoru s stečajno upraviteljico Simono Goriup.

Ne spreglejte