Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
19. 1. 2024,
10.30

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča Century Genius Ltd.

Natisni članek

advertorial Keysoff.com Windows

Petek, 19. 1. 2024, 10.30

2 meseca, 2 tedna

Posodobite svoj računalnik z doživljenjskim Microsoft Officeom 2021 in Windowsom 11 že za 11 evrov v Keysoffovi zimski razprodaji

Velika zimska razprodaja programske opreme

Vsebino omogoča Century Genius Ltd.

Če morate svoj računalnik opremiti s programi za vsakdanjo uporabo doma ali v službi ali pa če ste študent, ki potrebuje pomoč v šoli, je Microsoft odlična izbira, vendar svoje programe izjemno redko prodajajo s popustom. Po zaslugi Keysoffove zimske razprodaje 2024 lahko najnovejši Microsoft Office in operacijski sistem Windows zdaj kupite po dostopni ceni. V časovno omejeni ponudbi lahko Microsoft Office Professional 2021 dobite za samo 27,75 evra, kar je veliko manj od redne cene 299 evrov. MS Office 2021 je znan po ljudem prijaznem uporabniškem vmesniku in raznolikosti, zato je prava rešitev tako za posameznike kot podjetja. S programi boste brez težav lahko opravljali številne naloge: Excel ponuja napredno analizo podatkov, OneNote učinkovite digitalne zapiske, PowerPoint pa zanimive predstavitve. Z enkratnim nakupom se boste rešili težav z naročnino in uživali v produktivnosti do konca življenja.

Keysoff | Foto:

62-odstotni popust na Microsoft Office (koda: BP62)

Vaš računalnik ne deluje najbolje? Oživite ga z novim operacijskim sistemom Windows 11 Professional. V zimski razprodaji ga lahko dobite za samo 13,66 evra (redna cena 199 evrov). Windows 11 Pro vključuje vse najnovejše posodobitve, ki jih ponuja ta operacijski sistem, tudi tiste z umetno inteligenco, kot je Windows Copilot. Copilot je pomočnik z umetno inteligenco, ki je nadomestil Cortano in vam lahko pomaga pri vsakodnevnih nalogah, kot so obnavljanje dokumentov, sestavljanje seznama glasbe in spreminjanje nastavitev. Odločite se za nakup, dokler je cena še tako nizka.

50-odstotni popust na operacijske sisteme Windows (koda: BP50)

62-odstotni popust na še več Officeov in pakete (koda: BP62)

Veliki paketi, nepremagljive cene

50-odstotni popust na še več različic operacijskega sistema Windows (koda: BP50)

Računalniška orodja (brez kode za popust)

Keysoff zagotavlja, da so licence, ki jih prodaja, stoodstotno originalne in brez varnostnih tveganj. Licence, ki jih kupite na Keysoffu, nimajo naročnine, kar pomeni, da so doživljenjske in vam omogočajo neomejen dostop do programov. Operacijski sistem bodo podpirali in posodabljali do konca življenjske dobe. Če imate med namestitvijo ali uporabo kakšna vprašanja, lahko pišete Keysoffovi tehnični podpori, ki vam je na voljo 24 ur na dan. Ponujajo tudi doživljenjske poprodajne storitve, zato jim vedno lahko pišete, če imate vprašanja med uporabo programov. Zdaj imate odlično priložnost, da s to odlično ponudbo prihranite denar in končate posodobitev svojega računalnika.

Tehnična pomoč 24 ur na dan in doživljenjske poprodajne storitve

Pišite Keysoffu: service@keysoff.com

Keysoff | Foto:  

Ne spreglejte