Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
5. 6. 2014,
10.33

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Četrtek, 5. 6. 2014, 10.33

8 let

Ste bili z nami na prvem dnevu Diggita? (foto in video)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Preden se začne program drugega dne konference o digitalnih komunikacijah Diggit, preverite utrip prvega dneva. Končali smo ga na podelitvi prvih nagrad diggit na Ljubljanskem gradu.

Prvi konferenčni dan je prinesel deset zanimivih predavanj in tri okrogle mize, proti večeru pa se je družabno dogajanje preselilo na Ljubljanski grad, kjer smo zaploskali prvim osemnajstim prejemnikom nagrad diggit, ki jih Diggit podeljuje za odlične digitalne projekte.

In kaj nas na tretjem Diggitu čaka danes?

Spletna trgovina Začeli bomo s tematskim sklopom Spletna trgovina, o kateri bodo predavali Lea Benedejčič iz mimovrste=), Petr Kral, češki strokovnjak za e-marketing, in Jitka Dvorakova, ki bo spregovorila o aktualnih trgovskih trendih. Prvemu sklopu bo sledila okrogla miza Spletna trgovina jutri, na kateri bodo mnenja strnili Jitka Dvorakova (CZC.cz), Tina Grbac (Sensilab) in Miha Rejc (Lidl Slovenija).

Novi poslovni modeli Drugi sklop Novi poslovni modeli bo s predavanjem Internet, poslovni modeli in načini vodenja odprl Darko Butina iz podjetja BUDS svetovanje. Staš Stankovič iz Lumu bo spregovoril o tem, zakaj njihovemu (sicer uspešnemu Kickstarter) projektu ne bi moglo uspeti brez interneta. Sledila bo predstavitev Mateja Goloba iz 30Lean, ki je svoje predavanje naslovil Lean Startup v zrelih podjetjih – kako in zakaj?. Tilen Travnik iz D-Labs pa bo razmišljal o tem, ali je agilne metode res nemogoče vpeljati v "standardna" podjetja.

Tudi drugemu programskemu sklopu bo sledila okrogla miza. O novih načinih vodenja in poslovanja bo s Tilnom Travnikom, Stašem Stankovičem, Darkom Butino in mag. Tomažem Pernovškom spregovoril odgovorni urednik Planet Siol.net Uroš Urbas.

Izbrali bomo najboljši Diggit startup 2014 To pa še ni vse – izbrali bomo tudi najboljšo Diggit startup idejo 2014. Finalisti so: FunSlovenia, Beeyond, Datafy.it, Doctrina, Smart Profiler in Nizkocenovci.

Ne spreglejte