Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
25. 10. 2023,
12.25

Osveženo pred

6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

sprostitev zabava NEO Qled OLED televizor Samsung PR članek

Sreda, 25. 10. 2023, 12.25

6 mesecev

Jesenski čas je čas za dobre filme, športne prenose in udobne večere na kavču - brez izjemnega televizorja seveda ne gre

Oglasno sporočilo

Ko si svež jesenski vetrič začne utirati pot med rumenečim listjem, je to tisti del leta, ko se v udobju svojega doma namestimo na kavč ob najljubši televizijski seriji, filmu ali športnem prenosu. S krajšimi dnevi in daljšimi nočmi postane udobno druženje pred televizorjem priljubljeno opravilo. Da bi to izkušnjo resnično izboljšali in kar najbolje izkoristili jesenske televizijske trenutke, je nujno imeti popoln televizor, ki zagotavlja jasnost, živahnost in prefinjenost.

OLED_S95C_2 (2) | Foto: Samsung Foto: Samsung

Samsung je s svojimi izjemnimi televizorji OLED izboljšal izkušnjo gledanja. Televizorji OLED ponujajo neprimerljivo mešanico vrhunskih inovacij in estetske privlačnosti ter zagotavljajo, da bodo vaši jesenski večeri nič manj kot spektakularni. Eden takšnih iz Samsungove ponudbe televizorjev je tudi izjemni OLED 4K HDR Smart TV (2023), ki navdušuje s svojim ogromnim 195-centimetrskim (77-palčnim) zaslonom in dokazuje zavezanost podjetja Samsung zagotavljanju izjemnih izkušenj gledanja.

Jedro tega televizorja je revolucionarna tehnologija samosvetlečih slikovnih pik, ki jo poganja tehnologija Quantum Dot. Ta inovacija omogoča izjemno globoko črno barvo, čisto belo in osupljivo paleto bogatih barvnih odtenkov. Ločljivost 4K dodatno izboljša vizualni užitek ter zagotavlja raven podrobnosti, ki oživi vaše najljubše oddaje in filme.

OLED S90C | Foto: Samsung Foto: Samsung

Televizor OLED se ponaša z neverjetno tankim profilom, ki še poveča njegov estetski čar in izboljša celotno izkušnjo gledanja. Pri oblikovanju ne gre le za estetiko, temveč za potopitev v vsebino, da ta izstopa, televizor pa postane skoraj neviden. Samsung to doseže z brezkončnim zaslonom (Infinity One), ki ponuja izkušnjo gledanja, ta pa presega meje običajnega televizorja, tako da se počutite kot del dogajanja. S funkcijo za povečanje globine (Real Depth Enhancer) vas ta televizor popelje na tehnološko spodbujeno potovanje, potopi v vsebino in predstavi globino na način, ki odraža človeško zaznavanje.

Ena od pomembnih funkcij tega televizorja OLED je način za zaščito oči (EyeComfort), katerega namen je zagotoviti, da bo gledanje prijazno do vaših oči. Ko sonce zahaja in se spušča tema, ta način samodejno prilagodi svetlost in barve zaslona, tako optimizira sprostitev in počitek ter hkrati ohranja visokokakovostno vizualno izkušnjo. Ta funkcija poudarja zavezanost k celostnemu dobremu počutju uporabnikov.

OLED_S95C_1 2 | Foto: Samsung Foto: Samsung

Vaši jesenski televizijski trenutki si zaslužijo, da jih proslavite na najveličastnejši mogoč način, Samsungova linija televizorjev OLED pa obljublja vrata v svet neprimerljive zabave in sprostitve. Povzdignite svojo izkušnjo gledanja ter dovolite, da se tehnologija brezhibno preplete z vašimi prijetnimi televizijskimi seansami in ustvari spomine, ki ostanejo za vse življenje.

Popestrite izkušnjo uživanja v svojih najljubših vsebinah s posebno ponudbo

SLO-Oktobar-TV-2023-KV-01-H-OPEN-FILE | Foto: Samsung Foto: Samsung

Za popoln zvok izkoristite izjemno jesensko ponudbo. Udobno se namestite in ob svojih najljubših prigrizkih uživajte v edinstvenem zvoku Q-Symphony ter prvovrstnem kinoobčutku s posebnim darilom. Ob nakupu izbranih modelov Neo QLED ali OLED zdaj prejmete zvočnik Soundbar Q600C, ob Neo QLED 8K pa dobite Soundbar Q700C. Promocija traja od 6. 10. do 31. 10. 2023 oziroma do porabe zalog daril. Za vse informacije obiščite spletno stran Samsung.

 

Ne spreglejte