Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
3. 3. 2023,
9.36

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča Century Genius Ltd.

Natisni članek

ugodnosti programska oprema advertorial Keysoff.com Office 365 Windows

Petek, 3. 3. 2023, 9.36

2 meseca, 2 tedna

Dajte svojemu delu zagon z MS Officeom 2021 in Windowsom 10 za samo 7 € na Keysoffu – čaka vas izjemna ponudba

Vsebino omogoča Century Genius Ltd.

Microsoft Office 2021 je najbolj priljubljena zbirka programske opreme na svetu. Z Officeom lahko zlahka ustvarjate, urejate in delite dokumente, preglednice in predstavitve. To pa še ni vse. Office 2021 ponuja tudi možnost sodelovanja v realnem času, kar popolnoma spremeni stvari. Predstavljajte si, da bi lahko brez težav sodelovali s sodelavci, sošolci ali prijatelji ne glede na to, kje ste. Z možnostjo sodelovanja v realnem času pri Officeu 2021 je ekipno delo čisto preprosto. Posodobite na Microsoft Office 2021 še danes in si olajšajte delo, povečajte učinkovitost in bodite produktivni kot še nikoli.

Keysoff | Foto: Keysoff.com Foto: Keysoff.com

V Keysoffovi marčevski razprodaji imajo vse za vas. V omejenem času lahko dobite doživljenjsko licenco za Office Pro za samo 26,25 €. To pa še ni vse. Kupite lahko tudi originalne licence več različic Windowsa 10, tudi najpogostejšo Windows 10 Pro, ki stane samo 7,35 €. Vodja projektov pri Microsoftu Panos Panay je pred kratkim sporočil, da bo najnovejša posodobitev Windowsa v iskalni vrstici vključevala Bing s funkcijo GPT podjetja OpenAI, ki bo uporabnikom omočila priklic iskalnega robota z umetno inteligenco. To je razlog, da svoj računalnik nadgradite z najnovejšim Windowsom 11. Windows 11 Pro stane samo 10,45 €. Skupaj začutimo učinkovitost in uporabnost umetne inteligence.

Časovno omejena ponudba priljubljenih izdelkov. Operacijski sistemi Windows in MS Office

Kupite več in prihranite več. Kupite svoj ugodni paket še danes in začnite varčevati

Še danes povečajte svojo produktivnost z ugodnimi Keysoffovimi paketi. Prihranite še več kot z nakupom posameznih izdelkov in izkoristite še višji popust z nakupom paketov operacijskega sistema Windows in Officea. Če morate posodobiti operacijski sistem Windows ali MS Office na enem ali več računalnikih, je Keysoff pravi naslov za vas. Licenco za MS Office 2021 lahko dobite že za 13,05 €/računalnik v primerjavi z uradno ceno 439,99 $, kar pomeni, da lahko prihranite več kot 90 %.

50-odstotni popust na več Windowsov in Officeov (koda: BP50)

Tudi če potrebujete še več računalniških orodij, je Keysoff pravi naslov za vas. Na Keysoffu lahko kupite orodja in programe za čiščenje računalnika, stiskanje datotek, urejanje fotografij, optimizacijo sistema, večjo produktivnost in protivirusno zaščito.

Računalniška orodja (brez kode za popust)

Če boste kupovali na Keysoffu, vam nudimo doživljenjske poprodajne storitve. Zdaj imate odlično priložnost, da s to posebno ponudbo prihranite denar pri nadgradnji svojega računalnika.

Za svoje visoko kakovostne izdelke in profesionalne storitve je Keysoff prejel več kot 1000 ocen resničnih uporabnikov na strani TrustPilot s povprečno oceno 4,8 in 97 % zadovoljnih strank.

Tehnična pomoč 24 ur na dan in doživljenjske poprodajne storitve

Pišite Keysoffu: service@keysoff.com

Ne spreglejte