Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
25. 10. 2023,
8.01

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča RDEČA ORANŽA D.O.O.

Natisni članek

kriptovalute webinar bitcoin kriptovaluta advertorial

Sreda, 25. 10. 2023, 8.01

2 meseca, 2 tedna

Ne zamudite novih rasti v kriptosvetu. Dva kriptoprojekta z velikimi preboji.

Bitcoin in kriptovalute v visoki rasti

Vsebino omogoča RDEČA ORANŽA D.O.O.
Bitcoin kripto

Visoka rast kriptovalut je presenetila veliko večino. A oktober je v kriptosvetu znan kot UPtober, opozarja Martin Korošec, ki vodi delavnico o kriptovalutah že od leta 2017. Na svojih brezplačnih webinarjih je opozorila o tradicionalno visokih rasteh oktobra delil že v septembru, ko so bile cene na dnu. Kaj lahko sledi do konca leta?

Darilo: razkritje kar dveh kriptoprojektov z velikim potencialom

Martin Korošec kot avtor prvega priročnika o kriptovalutah ozadje te panoge prihodnosti dnevno spremlja. Na novem webinarju Feniks bo z imeni predstavil tudi dva zelo perspektivna blockchain projekta, ki imata po njegovem mnenju velike potenciale.

Razlog za to je v spoštovanja vrednih novih tehnoloških dosežkih ekip teh dveh blockchain projektov. Vse to se seveda lahko odrazi tudi na ceni teh kriptovalut.

Da bi dobili praktične in takoj uporabne informacije, se prijavite na brezplačen webinar TUKAJ.

Rast kriptovalut v prihodnje

"Tisti, ki so spremljali moje brezplačne webinarje v prejšnjih mesecih, so že lahko videli tudi do 300-odstotno rast. In to že iz brezplačnih informacij, ki jih dobijo na mojih webinarjih," izpostavlja Martin Korošec. Na webinarju Feniks boste izvedeli, kateri so ti projekti in kakšni so obeti za v prihodnje. 

Katere so lahko niše v kriptovalutah in novi projekti, ki imajo izjemen potencial?

Na webinarju Feniks boste izvedeli kateri ti projekti so in kakšni so obeti za v prihodnje. 

Na novem webinarju bo Martin Korošec predstavil tudi aktualnih top 5 razlogov za nadaljnjo pot kriptovalut. Vsak od njih ima izjemno moč.

Kje bodo lahko kriptovalute lahko čez nekaj tednov ali mesecev? Glede na teh pet razlogov se je treba zavedati, da časa ni več.

Ne zamudite rasti. V kriptosvetu se vse hitro spreminja, rasti so hitre. V kriptovalute je pritekla neverjetna količina denarja, kar je pa lahko le začetek trenda.

Na webinarju bo Martin Korošec jasno in enostavno razložil aktualne ključne razloge, ki so lahko odločilni za nadaljnjo pot kriptovalut.

Število mest na webinarju Feniks je omejeno.

Udeležba je brezplačna, kar lahko zdaj še izkoristite s prijavo TUKAJ.

Bitcoin kripto | Foto:

Vstopite pravilno in varno.

Webinar Feniks bo vseboval tudi praktična navodila in primere, s pomočjo katerih se lahko začetniki zaščitijo pred zelo pogostimi prevarami, krajami, lažnimi projekti, preprodajalci ničvrednih kriptožetonov itd.

Varnost je v kriptovalutah zelo pomembna, zato vam bo Martin Korošec na realnih primerih razložil tudi, kako se zaščitite pred tehničnimi napakami in večjimi negativnimi dogodki, ki lahko na tisoče ljudem čez noč izbrišejo njihovo kriptopremoženje.

Izjemni premiki in sprememba odnosa do kriptosveta

Kriptovalute so bile od začetka označene za špekulativno področje, s katerim velike finančne inštitucije niso želele imeti opravka. A počasi se je ta perspektiva začela spreminjati. Najprej so znana podjetja začela sprejemati določene kriptovalute kot plačilno sredstvo.

Že leta 2014 je tako Microsoft začel sprejemati bitcoin kot plačilo za igre in aplikacije za Windows Phone in Xbox. Od takrat do danes je cena bitcoina zrasla za okrog 50x. Bravo za Microsoft, saj so našli način, kako zelo poceni zbirati zalogo bitcoinov.

Finančna industrija se je kljub temu bitcoina in kriptovalut dolgo otepala. Med večje znanilce sprememb lahko uvrstimo družbo Microstrategy. Michael Saylor, direktor podjetja, se je za ta korak odločil v letu 2020 in za kos bitcoina odštel dobrih 27 tisoč dolarjev. S svojo potezo vseeno ni vzbudil navdušenja pri direktorjih največjih finančnih skladov. Larry Fink, vodja giganta Blackrock, je še leto pozneje, leta 2021, v intervjuju bitcoin označil za ničvreden. A to je zgodovina.

Sedanjost in prihodnost sta popolnoma drugačni.

Novost. Velike finančne inštitucije imajo resen interes za kriptosvet.

Zdaj pa ta isti Larry Fink označuje bitcoin kot "beg h kakovosti". Popolnoma drugačno mnenje. Stoodstotno pozitivno.

Kaj se je vmes spremenilo?

Kaj to lahko pomeni za prihodnjo ceno kriptovalut?

So pred nami novi rekordi?

Ozadje razvoja kriptovalut in trende za prihodnost vam bo na webinarju po ključnih premikih razložil Martin Korošec. Te informacije vam lahko zelo koristijo.

Feniks webinar je brezplačen. Za prijavo kliknite zdaj TUKAJ.

Bitcoin kripto | Foto:

Kriptovalute za začetnike

Martin Korošec se je po letih vodenja praktičnih delavnic za kriptovalute odločil znanje strniti v novem priročniku Feniks, kripto valute za začetnike. Vsake pol leta priročnik prenovi, doda potrebno aktualno vsebino. Posebnost priročnika je tudi seznam projektov, za katere ocenjuje, da imajo velike prednosti in jim s tem napoveduje potencialno velik razvoj v prihodnje.

Vsak bralec preko povezave ali QR-kode v knjigi dostopa tudi do izobraževalnih videoposnetkov, ki zapisana navodila pojasnijo še v praksi. Tako je Feniks prva pomoč za začetnike, da lahko dobijo zbrane informacije iz prve roke.

Namen priročnika je, da se ljudje seznanijo s pravili, nevarnostmi in potenciali, še preden vstopijo v svet kriptovalut. Brez znanja je v kriptosvetu namreč težko uspeti, saj je možnosti za napake ogromno, popravnega izpita pa ni.

Feniks je obenem tudi prva knjiga v Sloveniji, s katero vsak kupec dobi svoj unikaten NFT. Gre za že peto generacijo priročnika z novo in posodobljeno vsebino. NFT je potrdilo o digitalnem lastništvu enega od 500 unikatnih likov, ki so bili ustvarjeni posebej za to akcijo.

Več informacij o priročniku Feniks dobite z obiskom spletne strani knjige.

Tečaj za kriptovalute

Področje kriptovalut je tehnično zahtevno. Prostora za napake ni. To se še posebej izrazi pri nakupu manjših kriptovalut, uporabi decentraliziranih borz, pretvorbah kriptovalut in prenosi med borzami. Že sama uporaba kriptoborz lahko začetnikom povzroči precejšnje težave. Zato je nujno, da se pred nakupom kriptovalut o tem področju dobro tehnično izobrazimo.

Najprej gremo namreč v avtošolo, šele nato pa se lotimo vožnje po cesti, je tako? Na žalost je pri kriptovalutah tako, da se večina ljudi odloči takoj iti v akcijo. Sicer je to možno, pogosto pa se žalostno konča ravno zaradi tehničnega neznanja.

Da bi začetniki lahko takoj pridobili uporabno znanje, ki ga v praksi nujno potrebujejo, Martin Korošec z ekipo že od leta 2017 izvaja delavnico Coinmansa. Predznanje ni potrebno, potrebujete le svoj računalnik in mobilnik. Na podlagi praktičnega vodenja in osebne pomoči se naučite nujno potrebnih tehničnih znanj.

Več o delavnici za kriptovalute lahko izveste na predstavitvi delavnice za kriptovalute

Kriptovalute za začetnike. Martin Korošec praktično delavnico vodi že od 2017.  | Foto: Kriptovalute za začetnike. Martin Korošec praktično delavnico vodi že od 2017.

Ledger tečaj, navodila za uporabo

Številni ljudje se v svetu kriptovalut morda ne zavedajo, da kriptovalute, ki jih hranijo na kriptoborzah, v resnici niso v njihovi lasti. Popolnega nadzora nad njimi nimajo, kar predstavlja resno tveganje. Kriptoborze niso samo izpostavljene možnosti propada (novembra 2022 je denimo propadla takrat druga največja kriptoborza FTX), kar bi pomenilo izgubo vseh sredstev, ampak so tudi tarča neusmiljenih in vedno bolj naprednih hekerjev.

Poleg tega se lahko zgodi, da si kriptoborza izposoja ali zastavlja vaše kriptovalute brez vašega vedenja, kar pomeni, da ste izpostavljeni še večjemu tveganju. V primeru težav lahko izgubite svoje kriptovalute, čeravno niste ničesar naredili napačno.

Zanesljiva rešitev, ki vas lahko varuje pred nevarnostmi kriptosveta, je Ledger. Treba pa ga je znati pravilno in varno uporabljati. Kako pravilno izvesti prenos kriptovalut na Ledger? Kako Ledger vzdržujete? In kako kriptovalute z Ledgerja prenesete nazaj na kriptoborze, ko jih želite na primer prodati? 

Vse te postopke morate znati izvesti popolnoma pravilno. En napačen klik z miško in vaše kriptovalute lahko izginejo. Da bi vam lahko bilo pri tem lažje, je Martin Korošec z ekipo v okviru prvega slovenskega tečaja uporabe Ledgerja pripravil videonavodila.

Obiščite to stran za več informacij o videotečaju Ledger.

Kako lahko zaslužite in prihranite več?

Koristne informacije o denarju, prihrankih, zlatu, srebru, delnicah, skladih, kriptovalutah in tehnologijah prihodnosti lahko dobite tudi na novem portalu MartinFortuna.si. Obiščite ga, če si želite pridobiti praktično znanje in znižati stroške posrednikov in provizij. Novi portal najdete tukaj.

Kriptovalute v visoki rasti. Kaj lahko sledi?

Bitcoin je v zadnjih dneh visoko zrasel. A dejstvo je, da manjši projekti pridobijo veliko več. Nekateri izmed projektov, ki jih je med tisoči kriptovalut izbral Martin Korošec, so tudi v enem samem dnevu zrasli za več kot 50 odstotkov, nekateri celo za več kot 90 odstotkov. To je tista moč novejših kripto projektov.

● Katere niše v kriptovalutah lahko v prihodnje doživijo velik razcvet?

● Na kaj moramo biti pozorni pri izbiranju med novimi kriptoprojekti?

● Kateri kazalniki nam lahko pomagajo prepoznati kriptoprojekte z velikim potencialom?

Odgovore na ta vprašanja vam bo na primerih iz lastne prakse predstavil Martin Korošec.

Prijavite se zdaj na webinar FENIKS, da ne zamudite webinarja v živo in v času kriptorasti. Število mest je omejeno. Kliknite tukaj za brezplačno prijavo.

* Vsebina članka ni predmet finančnega svetovanja. Omemba posamičnih investicijskih instrumentov, kriptovalut, delnic, skladov in plemenitih kovin je lahko vključena le zaradi opisa ideje ali izobraževalnih namenov. Martin Korošec ne priporoča posamičnih finančnih instrumentov in ni finančni svetovalec, borzni posrednik ali registrirani investicijski svetovalec. Vsem bralcem priporoča, da se, preden sprejmete odločitve o investiranju, o tem predhodno posvetujete s svetovalcem z ustrezno licenco.

Ne spreglejte