Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
8. 5. 2023,
14.48

Osveženo pred

1 leto

Oglasno sporočilo

Natisni članek

HONOR Magic5 Lite Honor pametni telefon PR članek

Ponedeljek, 8. 5. 2023, 14.48

1 leto

HONOR Magic5 Lite

Baterija, ki zdrži kar dva dneva, potrjuje DxOMark

Oglasno sporočilo

Že od vsega začetka se je HONOR Magic5 Lite uveljavil kot odlična izbira za uporabnike, ki iščejo vrhunsko napravo, na katero se lahko vedno zanesejo, po sprejemljivi ceni. Baterija s kapaciteto 5.100 mAh omogoča do dva dneva uporabe brez ponovnega polnjenja, kar je potrdil tudi DxOMark. Ta je HONOR Magic5 Lite postavil na vrh lestvice pametnih telefonov v kategoriji baterij in napravi podelil zlato oznako.

Rambo_Scenario photo_All colour _HQ_JPG_1200x800 | Foto: Honor Foto: Honor

Kakovostna baterija običajno pomeni težjo napravo, vendar HONOR Magic5 Lite tehta le 175 gramov. Izžareva moč in eleganco, povsod ga lahko vzamete seboj in se nanj zanesete. Potrjuje položaj serije HONOR Magic kot vodilne v kakovosti, zmogljivosti in inovacijah v industriji pametnih telefonov.

Kljub debelini le 7,9 milimetra in teži 175 gramov baterija HONOR Magic5 Lite s samo enim polnjenem podpira do 29 ur pretakanja YouTube Music, 24 ur pretakanja YouTube, 19 ur brskanja po TikToku, do 21 ur brskanja po družbenih omrežjih ali 11 ur igranja iger. S samo 30 minutami polnjenja baterije telefona HONOR Magic5 Lite ta zagotavlja 12,5 ure pretakanja videoposnetkov. Vse našteto je kot nalašč za uporabnike, ki radi ostanejo aktivni ves dan brez skrbi, da bi jim pošla baterija.

Naprava se ponaša tudi s prostornim 6,67-palčnim ukrivljenim zaslonom OLED z ločljivostjo 2400 × 1080 slikovnih pik in prikazuje do 1,07 milijarde barv za reprodukcijo slik z neverjetno stopnjo podrobnosti in živahnosti.

Rambo_Identity Pictures_Green-Rear Left45_HQ_3000x3000_JPG_20221104_1200 | Foto: Honor Foto: Honor

HONOR Magic5 Lite z izjemno tankimi okvirji, izjemnim 93-odstotnim razmerjem med zaslonom in ohišjem, vzdržljivim ukrivljenim kaljenim steklom in zaslonom, ki je najboljši v svojem razredu, uporabnikom ponuja izjemno izkušnjo gledanja ne glede na to, ali ga uporabljate za zabavo, študij ali delo.

Z najnovejšo mobilno platformo Qualcomm® Snapdragon® 695 5G HONOR Magic5 Lite zagotavlja močno zmogljivost v aplikacijah za produktivnost in zabavo. Uporabniška izkušnja je dodatno izboljšana s HONOR RAM Turbo, ki pametnemu telefonu omogoča, da del pomnilnika uporabi kot RAM, da ohrani več aktivnih aplikacij za učinkovitejšo večopravilnost.

Poganja operacijski sistem Magic UI 6.1, ki temelji na Androidu 12, HONOR Magic5 Lite prihaja s pametnim sistemom optimizacije, ki zmanjša poslabšanje zmogljivosti skozi čas, da zagotovi dosledno in dolgoročno optimalno uporabniško izkušnjo. S HONOR Share in Multi-screen Collaboration HONOR Magic5 Lite omogoča hiter prenos datotek in učinkovito večopravilnost na napravah HONOR, vključno s pametnimi telefoni, prenosniki in tablicami, kar uporabnikom zagotavlja neprimerljivo produktivnost.

HONOR Magic5 Lite, pametni telefon za tiste, ki si želijo privlačno in zanesljivo napravo, je v Sloveniji v črni in smaragdno zeleni barvi pri operaterjih Telekom Slovenije, A1 in Telemach na voljo za 369 evrov.

DXOMARK-TESTING-DEVICE_1200 | Foto: Honor Foto: Honor

###

O podjetju HONOR

HONOR je vodilni svetovni ponudnik pametnih naprav. Njegov namen je postati globalna kultna tehnološka blagovna znamka ter s svojimi zmogljivimi izdelki in storitvami ustvariti nov inteligentni svet za vsakogar. Z neomajno osredotočenostjo na raziskave in razvoj si prizadeva za razvoj tehnologije, ki ljudem po vsem svetu omogoča, da gredo dlje, ter jim daje svobodo, da dosežejo in naredijo več. HONOR ponuja vrsto visokokakovostnih pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, prenosnih računalnikov in nosljivih naprav, ki ustrezajo vsakemu proračunu ter s svojo ponudbo inovativnih, vrhunskih in zanesljivih izdelkov ljudem omogoča, da postanejo boljša različica samih sebe.

Za več informacij obiščite spletno stran HONOR na naslovu www.hihonor.com/si ali pišite na newsroom@hihonor.com.

Naročnik oglasnega sporočila je HONOR, D. O. O.

Ne spreglejte