Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
22. 8. 2016,
6.55

Osveženo pred

7 let, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,13

Natisni članek

smrt nesreča nesreča

Ponedeljek, 22. 8. 2016, 6.55

7 let, 8 mesecev

Trk z avtomobilom usoden za voznika motorja in sopotnico

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,13
Nesreča policija | Foto Tina Deu

Foto: Tina Deu

Zaradi posledic hude prometne nesreče v Dekanih je na kraju dogodka umrla sopotnica na motorju, hudo poškodovani voznik pa je pozneje umrl v bolnišnici.

Nesreča na regionalni cesti Dekani-Rižana pri prvem odcepu za Dekane se je včeraj nekaj po 18. uri zgodila, ko je 63-letni voznik osebnega avtomobila iz Dekanov pri vključevanju na regionalno cesto zaprl pot 32-letnemu vozniku motornega kolesa iz okolice Kozine.

V trčenju je bila 39-letna sopotnica na motornem kolesu, doma iz Hrpelj, tako hudo poškodovana, da je na kraju nesreče umrla. Ob 19.50 je v splošni bolnišnici Izola umrl tudi voznik motornega kolesa, ki so ga v bolnišnico odpeljali po oživljanju na kraju nesreče.

Voznik osebnega avtomobila in njegov 18-letni sopotnik iz Kopra sta bila v nesreči lahko telesno poškodovana, je sporočila policija.

Po informacijah prometnoinformacijskega centra je bila regionalna cesta Dekani-Črni Kal zaradi prometne nesreče v Dekanih več ur zaprta.

Na Celjskem več hudih prometnih nesreč

Med preteklim koncem tedna se je na območju Celja zgodilo več hudih prometnih nesreč. V petek je v Podčetrtku 58-letna voznica nepravilno zaprla pot 20-letni kolesarki, ki se je huje poškodovala.

V soboto je v Trnovljah pri Celju mlajši otrok s parkirišča stekel na cesto, po kateri je iz smeri Leskovca pripeljal 75-letni voznik. Voznik je skušal z umikanjem trčenje preprečiti, a mu ni uspelo. Otrok se je v prometni nesreči huje poškodoval.

V nedeljo je okoli 14.30 31-letna voznica, ki je vozila iz smeri Florjana proti Belim Vodam, zaradi neprilagojene hitrosti zapeljala na nasprotno smerno vozišče, trčila v steber nadstreška ob stanovanjski hiši, nato pa je v njeno vozilo trčil še 45-letni voznik osebnega vozila, ki je v tistem trenutku pravilno pripeljal nasproti. V trčenju sta se huje poškodovala 31-letna voznica in njen osemletni sopotnik. Lažje sta bila poškodovana 45-letni voznik drugega vozila in 26-letni sopotnik v vozilu povzročiteljice.

Ne spreglejte