Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
22. 8. 2016,
10.05

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,83

Natisni članek

noad smrt Policija

Ponedeljek, 22. 8. 2016, 10.05

6 let, 6 mesecev

25-letnik po nepojasnjenem divjanju umrl

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,83
Policija | Foto Klemen Korenjak

Foto: Klemen Korenjak

V noči na nedeljo je prebivalce Podgorja pri Kamniku prestrašil 25-letnik, ki je iz še nepojasnjenih razlogov gol in krvav vpil na pomoč in razbijal, nato pa v rokah policistov izgubil zavest in pozneje na kraju umrl.

Še nepojasnjeno divjanje 25-letnika se je začelo nekaj po tretji uri zjutraj, ko je po izjavah prič povsem nerazsoden ter pomanjkljivo oblečen vdrl v eno izmed hiš v Podgorju, razbijal in vpil, poroča spletni portal kamnik.info.

Domačini so ga skušali pomiriti, a je mladenič svoj besneči pohod nadaljeval pri sosednjih hišah. V eni izmed njih je ob vpitju na pomoč razbil steklo na vhodnih vratih in okno ter se pri tem močno porezal. Divjanje, razbijanje in skakanje po avtomobilih je gol in močno krvaveč nadaljeval vse do prihoda policistov.

Ob prihodu policistov je 25-letnik vpil, se vedel agresivno, se metal ob tla in razbijal. Na ukaze policistov se ni odzival, ni se umiril, zato so ga policisti s fizično silo vklenili, a se tudi potem moški ni umiril.

Po krčih začel izgubljati zavest

Na pomoč je prišlo tudi reševalno vozilo, čez čas pa je moški po nekaj krčih, ki so ga skoraj privzdignili od tal, začel izgubljati zavest, zaradi česar so ga policisti nemudoma odklenili in namestili v bočni položaj. Kljub takojšnjemu nudenju zdravniške pomoči je 25-letni moški, ki naj bi po neuradnih informacijah prihajal nekje s širšega območja Gornjega Gradu, na kraju umrl, še poroča spletni portal kamnik.info.

Prve ugotovitve na kraju in ugotovljene okoliščine kažejo na to, da je bila smrt moškega posledica zdravstvenih težav. Odrejena je bila obdukcija in toksikološke preiskave, katerih rezultati bodo znani šele v prihodnjih dneh.

Tiskovna predstavnica PU Ljubljana Nataša Pučko nam je povedala, da so obdukcijo začeli danes, rezultati toksikološkega testa, ki naj bi pojasnili razlog za besnenje mladeniča, pa naj bi bili znani v približno dveh tednih.

Ne spreglejte