TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
28. 1. 2015,
14.44

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Oki Doki advertorial

Sreda, 28. 1. 2015, 14.44

2 meseca, 1 teden

Naj bo gibanje najboljši prijatelj vaših otrok

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Naj bo gibanje zabavno in razigrano, predvsem pa naj postane del zdravega vsakdana vaših otrok. Z Oki Dokijem bo vsak otrok našel svojo gibalno pustolovščino.

Raznolikost in razigranost na vseh področjih: tudi v gibanju, ki je temelj zdravega življenja. Naloga staršev je, da pri otrocih poiščejo pravo motivacijo. In ne pozabite: za šport ne potrebujemo dragih igral, visokotehnoloških pripomočkov ali bogate zbirke igrač – dovolj sta zvrhan koš dobre volje in najboljša družba na svetu.

Vaje za male in velike nadobudneže

Oki Doki, mlečna kapljica iz dežele Okilandije, skrbi za zdravje in dobro voljo najmlajših, zato se je odločil, da jim pomaga poiskati pravo motivacijo za gibanje. Za pomoč je prosil prof.dr. Matejo Videmšek, prof.šp.vzg., profesorico na Fakulteti za šport v Ljubljani, in skupaj sta sestavila album Oki Doki Razgibancija, ki vsebuje kar 21 različnih vaj. Otroci v albumu z lepljenjem nalepk odkrivajo različne vaje v naravi. Kaj pravite, bi poskusili tudi sami?

Skupaj z odštekanim Oki Dokijem boste skakali v višino, odkrivali čarobnost narave s poskoki, se vmes ustavili, da bi okrepili mišice s počepi, iskali ravnotežje na vrvi, si podajali z žogo in preizkusili tudi svoje spretnosti na gumitvistu. Prav pestrost gibalnih izkušenj je prava podlaga za poznejše gibalne vzorce, predvsem pa se morajo vsi starši zavedati, da kakovostna telesna aktivnosti pozitivno vpliva na otrokov celostni razvoj in željo po športnem udejstvovanju skozi vse življenje. Prav v otroštvu si otrok gradi temelje za zdrav in tudi bolj discipliniran slog življenja.

Z zbirko zabavnih vaj bodo otroci občutili čarobnost Okilandije, od bliže spoznali svojega mlečnega junaka Oki Dokija in pri tem poskrbeli za zdravo in nadvse prijetno razgibancijo.

Kako do albuma Oki Doki Razgibancija?

Barvice + papir + pošta. To je preprost matematični račun, ki vas vodi do albuma.

Otroci, na list papirja narišite Oki Dokija ali ga preprosto pobarvajte na pobarvanki, ki jo najdete TUKAJ. Svojo risbo skupaj s starši odnesite na pošto in jo pošljite na naslov:

Mlekarna Celeia Arja vas 92 3301 Petrovče

In ko boste čez nekaj dni na svoj dom dobili album, se prava zabava šele začne: vsak jogurt Oki Doki prinaša novo odkrivanje, prav na vsakem se namreč skriva nalepka. In ko bo album poln, bodo v Mlekarni Celeia poskrbeli za simpatično nagrado – majico z otrokovim najljubšim Oki Doki športnikom.

Starši, skupaj z otroki nam pokažite svojo razgibancijo!

Oki Doki si želi, da bi se tudi ljudje redno razgibavali, zato bralce Planet Siol.net vabi, da se mu pridružite. Sodelujte v nagradnem natečaju in mu pokažite, kako skrbite za zdravo telo.

Sodelovanje je čisto preprosto. Potrebujemo vašo fotografijo v akciji. Oki Doki vam ponuja tri možnosti, vi pa izberite tisto, ki najbolj poudari vašo Oki Doki razgibancijo! Izpolnite spodnji obrazec in nam pošljite fotografijo – izberete lahko eno od treh možnosti:

1. Pošljite nam svojo fotografijo v akciji: pokažite nam svoj način razgibancije – to so lahko smučanje, drsanje, tek, žoganje ali karkoli spodbuja vašo telesno aktivnost. 2. Oponašajte Oki Dokija iz njegovega albuma in nam pošljite fotografijo z izvedbo vaje. 3. Pošljite nam fotografijo, na kateri pokažete znak Oki Doki s palcem.

Ne spreglejte