TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
13. 8. 2015,
16.59

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Četrtek, 13. 8. 2015, 16.59

8 let

Milan: Kmetom bi dal hrano in odejo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Pred novo sezono Kmetije: Nov začetek smo se pogovarjali z mentorjem Milanom.

Milan je kmet že od otroštva, saj so se s kmetijstvom ukvarjali tudi njegovi starši. Kmetijo je zdaj nekoliko moderniziral in se ukvarja tudi s turizmom. Poleg kmetije ima še veliko hobijev, med drugim se ukvarja s starodobniki, veliko pa mu pomeni družina.

Milan, se vam je življenje po Kmetiji: Nov začetek kaj spremenilo? Po sodelovanju v resničnostnem šovu Kmetija: Nov začetek me je zelo veliko ljudi ob srečanjih nagovorilo. Mnogi so želeli dobiti odgovore o trenutkih, ki jih niso videli na televiziji. Izjemno veliko pohval pa sem prejel za umirjeno in natančno posredovanje nalog tekmovalcem. Vloga mi je prinesla nova poznanstva in prijateljstva po vsej Sloveniji.

Rekli ste, da vam je bilo lani kar težko, ko ste videli tekmovalce lačne, a ustvarjalci obljubljajo, da bo letošnji boj še bolj neizprosen. Kako gledate na to? Tekmovalce, ki so lansko leto doživeli težke trenutke ob prazni mizi, mi je bilo težko gledati. Obljuba ustvarjalcev, da bo ta oddaja še težja, mi nalaga še bolj odgovorno delo. Moral bom poskrbeti, da bodo zadovoljni ustvarjalci in bodo tekmovalci imeli dovolj moči. Res pa je, da se bodo morali resnično potruditi in izpolnjevati naloge. Življenje na Kmetiji: Nov začetek je zelo zahtevno, preživijo in se razvijajo le tisti kmetje, ki so sposobni izpolnjevati vsakodnevne naloge. Če ta neizprosni vsakodnevni trud spoznajo tudi gledalci, je namen oddaje dosežen.

Kaj vam je bilo lani med oddajo najtežje? Med snemanji v lanski sezoni sem čutil nekaj več težav ob skoraj tritedenskem deževanju. Meni in ekipi je bilo nekoliko lažje, saj smo bili manj časa izpostavljeni tem težkim razmeram. Tekmovalci pa se temu niso mogli izogniti.

Kdo vas je lani najbolj razjezil in kdo najbolj razveselil? Najbolj sem bil razočaran in slabe volje zaradi nesramnega izzivanja tekmovalca Miha. Andreja je na nizkoten in poniževalni način pripravil do tega, da je prestopil meje razumnega obnašanja. Posebno vesel in srečen sem bil takrat, ko so se mi tekmovalci zahvalili za korektno obnašanje. Izjavili so, da so se razveselili takrat, ko sem prihajal na posestvo.

Kaj pričakujete od letošnjih kandidatov? Prepričan sem, da bodo kandidati, ki prihajajo v resničnostni šov, še bolj pripravljeni. Verjetno je večina spremljala dogajanje v prejšnji oddaji in so sami ugotovili, kakšen način komuniciranja naj izberejo, da pridejo do finala. Verjamem, da jim bo delo večja vrednota kot tekmovalcem iz prejšnje oddaje. Tekmovalci se morajo zavedati, da je skrbno delo poslanstvo, ki ga morajo prek šova posredovati gledalcem. Res pa je, da karakterji, ki jih tekmovalci nosijo v sebi, v drugačnem okolju dobijo nove oblike, takšni so tudi sami sebi neznani.

Če bi se morali odločiti, da podarite tekmovalcem odejo ali hrano, kaj bi jim dali? Verjetno bi se odločil za hrano. Kljub temu, da te zebe, lažje prenašaš to nadlogo kot lakoto . Če pa si lačen, te še bolj zebe. Moje načelo je, da bi jim dal oboje.

Ne spreglejte