Kick-Ass

Nicolas Cage, Aaron Johnson in Chloe Moretz v akcijski komediji režiserja uspešnice Možje X: Prvi razred o povprečnem srednješolcu, ki se odloči postati superheroj.

1 / 2

2 / 2

Režija: Matthew Vaughn Igrajo: Nicolas Cage, Aaron Johnson, Chloe Moretz, Mark Strong, Christopher Mintz-Plasse Žanr: Akcijska komedija Dolžina: 106 minut IMDb: 7,9/10

Dave Lizewski (Johnson) je povprečni newyorški najstnik in navdušenec nad stripi, ki se nekega dne odloči postati superjunak, čeprav nima posebnih sposobnosti in ustreznih spretnosti. Prek spleta naroči zeleno in rumeno opravo, v kateri naj bi postal superjunaški pravičnik Kick-Ass. Toda Dave ni edini superjunak v mestu – neustrašni dvojec, ki ga sestavljata oče Big Daddy (Cage) in njegova hči Hit Girl (Grace Moretz), se zanesljivo spopada s kriminalom, ki ga poosebljajo mafijski boter Franco D'Amici (Strong) in njegovi pajdaši. Ironično postane prav Francov sin Cris (Mintz-Plasse), ki si nadene ime Red Mist, Kick-Assov največji nasprotnik. V končnem obračunu se bodo spopadle sile dobrega in zla, Kick-Ass pa bo končno lahko upravičil svoje ime.

[video: 45609 / ]

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano
{{headline}}
{{display_url}}
{{description1}} {{description2}}